Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Budu muset splnit bráchovo přání a rozsypat jeho popel tam, kde má už maminku a kamaráda. Jen nevím, jak se otvírá urna s popelem? Dělal to už někdo, nebo to aspoň viděl? Nějak se do toho nemůžu nahrnout. A na místě toho rozsypu to nechci páčit na blint. Dík, že nějak poradíte. Ahoj.
Ahoj. Tak dámy, dnes jsem splnil přání mého bráchy a umístil jsem jeho popel na místo, kde si přál ho mít. Tu pikslu jsem otevřel podle toho návodu z odkazu. Pilkou říznul pod okrajem a širším dlátem rozlomil zalepený deklík. Docela to šlo. Ani na rozptylové loučce nebyly žádné potíže. Sešli jsme se tam s kluky a snachou s vnučkou a proběhlo to dobře. A to zato chtěli pohřebáci 4350 Kč. Dokonce přestalo pršet jako z konve. Taky jsem klukům připomněl, kam konkrétně budu chtít taky rozptýlit. Kdyby všechno probíhalo takhle jednoduše. Přeji příjemný a dlouhý život. Hlavně zdravíčko. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.