Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu.Již od března,kdy jsem se upsala vodafonu mi chodí vyúčtování,které je vysoké.
Dala jsem si tarif za 499 kč,nastavila flexistrop,tudíš se mi to na 500 zablokuje,já se nikam nedovolám(nabízeli mi 230 volných minut)v současné době mám jen 130.Všechny hovory bývají(jak nás informují)monitorovány,tudíš by se snad
i nabídka dala dohledat.Chodím již od března na pobočky,ale debata o ničem.Nadřízený tam prý žádný není a vše přes samoobsluhu,kde je to taktéž bezpředmětné.Když tam napíšu,zavolají mi a stále mluví jakoby z cesty.V předešlém roce tento tarif v pohodě fungoval bez problémů,v současné době není možné se domluvit.Kam se prosím obrátit.Děkuji
ano,reklamovat vyúčtování,nebot již třetí měs.platím přes 700 a jeden dokonce 1200.
Jsem samoživitelka,nabídli mi tarif red za 700 a jelikož jsem do 14 dnů odstoupila,nebot mi tento tarif
nevyhovoval,mám s nimi neustále problém.Děkuji za radu.Balcarová
Tak to by jsem taky ráda věděla.Múj minulý rozhovor s nima byl,že bych ráda mluvila s někým nadřízeným.Už mi to připadá,že zkrátka nabídli tarif RED,já od smlouvy odstoupila a od té doby problém.Co tady se děje?
Pokud ovšem nezaplatím,dostanu se díky jejich neschopnosti jen do dluhů.
Takhle tam pak dostávájí lidi a exekutoři a psychiatři mají práci...smutné...
Děkuji za radu a jsem s pozdravem
vyúčtování je samozřejmě v samoobsluze,ale nebudu si přece ještě počítat,kolik kam provolám min. a do jakých sítí
Proto jsem si nastavila flexistrop a to je pro mě směrodatné.Již v březnu se mi mladík na pobočce dušoval,že už budu platit jen 500,tudíš jsem 1200 zaplatila a neřešila to.Jak vidím,je to tu jen o penězích a to,že vám něco naslibují nic neřeší.Hlavně,že jsou hovory monitorovány)
No,napíšu tu reklamaci a uvidíme.Nemám již zájem s někým něco os.řešit,jelikož už by to nebylo v rámci slušnosti.
Říkají Vám tam takové nesmysly,že člověk žasne.Prý jestli k tomu flexistropu se ještě nezapočítává paušálDva roky to fungovalo bez problémů a při podpisu nové smlouvy,kde podmínky byly prakticky stejné(proto jsem to nechala tak)
mi chodí tyhle částky a pořád s nima něco řeším.
Ještě jednou děkuji a přeji hezký den..Balcarová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.