Nejste přihlášen/a.
Soused invalida chůze za pomoci hole těžko obratný, má někdo typ na nějaký obraný prvek na invalidní hůl pro sebeobranu
Myslím si, že jakýkoliv obranný prostředek bude pachatelem zneužit proti invalidovi, protože pachatel takového člověka snadno odzbrojí. Myslím si, že nejlepší by bylo, kdyby u sebe tento člověk nenosil větší finanční obnos a nechodil do míst, kde napadení hrozí a kdyby už se něco takového stalo, tak, aby prostě u sebe nic neměl a nemohl o nic přijít.
Naprosto souhlasím s Cobrakem. Nedávno jsem tady vyprávěla, jak nás napadl dost velký pes, kterého jsem zvládla. Protože ho často potkáváme, velmi vážně jsem uvažovala o paralyzeru. Nakonec jsem si v OBI koupila za 100 kč osobní alarm. gadgets.heureka.cz/... Něco takového. Věřím, že když budu rychlá a natáhnu ruku proti psovi, nějakých 95 decibelů a překvapení psa zažene. Jen, kdyby k tomu došlo, musím být velice rychlá a zručná. Uvědomuji si, že je to spíše pro můj dobrý pocit, než pro opravdový účinek. Obávám se, že pomalý a nešikovný člověk, s holí v ruce, toho nebude schopen. KdYž poklikáte, najdete taková a podobná zařízení. Je jich plný web. Jen jestli to starý pán bude schopen rychle použít.
Tohle je hrozná doba!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.