Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alarm palalyzer a.p

Od: bambula* odpovědí: 3 změna:

Soused invalida chůze za pomoci hole těžko obratný, má někdo typ na nějaký obraný prvek na invalidní hůl pro sebeobranu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

6x

Myslím si, že jakýkoliv obranný prostředek bude pachatelem zneužit proti invalidovi, protože pachatel takového člověka snadno odzbrojí. Myslím si, že nejlepší by bylo, kdyby u sebe tento člověk nenosil větší finanční obnos a nechodil do míst, kde napadení hrozí a kdyby už se něco takového stalo, tak, aby prostě u sebe nic neměl a nemohl o nic přijít.

ladinpraha*

Cobrak - *palec* k tomu už podle mě není co dodat. Každý by si měl uvědomit své možnosti a tomu přizpůsobit své jednání.

hodnocení

0x

Naprosto souhlasím s Cobrakem. Nedávno jsem tady vyprávěla, jak nás napadl dost velký pes, kterého jsem zvládla. Protože ho často potkáváme, velmi vážně jsem uvažovala o paralyzeru. Nakonec jsem si v OBI koupila za 100 kč osobní alarm. gadgets.heureka.cz/... Něco takového. Věřím, že když budu rychlá a natáhnu ruku proti psovi, nějakých 95 decibelů a překvapení psa zažene. Jen, kdyby k tomu došlo, musím být velice rychlá a zručná. Uvědomuji si, že je to spíše pro můj dobrý pocit, než pro opravdový účinek.*hej* Obávám se, že pomalý a nešikovný člověk, s holí v ruce, toho nebude schopen. KdYž poklikáte, najdete taková a podobná zařízení. Je jich plný web. Jen jestli to starý pán bude schopen rychle použít. *plac* Tohle je hrozná doba!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]