Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s tipyfotbal.com

Od: jak22 odpovědí: 22 změna:

Dobrý den. Máte někdo zkušenost s tímto sázením - tipyfotbal.com?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasgoco
hodnocení

0x

No ja som teraz zacal vsadzat na ich typi nieco pred vyse tyzdnom zatial my poslali 16 typou a stoho 7 vyslo a 9 uslo tak mam taky dojem ze ide o podvod. Lebo som v minuse.

jak22
hodnocení

Když se nad tím zamyslím, tak se mi zdá, že je jedno jaké tipy pošlou. Když to nevyjde, tak nic neriskují, a když to vyjde, tak je 10% zisk.

lastarek

Pozor na to ! Nabízejí sázení se sázkovýma kancelářema, které nemají licenci pro Českou republiku. Můžete se dostat do maléru. Pokuta je až 1 000 000 Kč.

brezina

To je typický. Média předhodí udičku a národ to sežere i s navijákem. Tohle byla akce Fortunu a Tipsportu btw. Pokud tedy nečtete pouze idnes, tak tady se kdyžtak podívejte o co vlastně šlo:

livesazeni.com/...

ekonomika.idnes.cz/...

Ne, bez urážky. Jen mě to občas rozčílí, když vidím tu ovlivnitelnost a to ne jen českého národa, tím co píší, nebo říkají v televizi.

jiricerny

Ano, činnost propagovaná na webu tipyfotbal.com v českém jazyce je PODVOD jak hrom. Podvodník je anonymní skrývá se za různými vymyšlenými, často "ukradenými skutečnými"jmény např. Josef Bílý, Tomáš Stodola, atd., ale musí mít vazbu na sázkové kanceláře. Sázkovka, kterou doporučuje, mu musí vyplácet provizi, takže tam musí být vlastníkem, spoluvlastníkem a nebo tam mít "svého koně", který mu vyplácí provize získaných od okrádaných "klientů". Další info najdete např. na

sazeni.eu/...

podvodtipyfotbal.blog.cz/...

sazkar.info/...

HLEDEJTE NA GOOGLE : podvod tipyfotbal

nebo třeba: podvod Josef Bílý

Kdokoli okradený a podvedený mi prosím napište na můj email podvodtipyfotbal (zav) gmail/tečka/com na sebe spojení a až nás okradených bude více, dáme hlavy dohromady a podali bysme na podvodníka (y) hromadné trestní oznámení a pokusili bychom se domoci se náhrady škody. Jen více lidí, když dáme hlavy dohromady, můžeme toho podvodníka dostat za mříže a nebo mu "poštelovat ciferník", ovšem pouze vlastníli mechanické hodiny s ručičkami a ciferníkem :)

Hodně štěstí !

doplněno 11.09.14 01:41:

Zloděj a podvodník řekněme nyní Josef Bílý samozřejmě píše i zde pod pseudonymy:

Romanadasa®, brezina, lydu97, kjerolim
a bude psát dále pod dalšími vymyšlenými jmény, bude pět další ódy sám na sebe.
livesazeni.com je také jeho web!
Nenechte se zmást, je to známá a ověřená taktika tohoto podvodníka a zloděje.
NENALEŤTE MU A NENECHTE SE OKRÁST o své peníze !

Jestli si jeho doporučení chcete mermomocí vyzkoušet a potvrdit si tak sami na sobě moje slova, převeďte minimum peněz, kterých nebudete litovat a sázejte minimální možné vklady, JEN NA VYZKOUŠENÍ :)), pak sázky zkušebně zvyšte třeba na 50 nebo 100Kč, ale jen tak max. 3-5 sázek - má slova se Vám potvrdí.
Pamatujte, že odeslané peníze již NEDOSTANETE ZPĚT! proto si to dopředu spočítejte a převádějte jen minimum!

Hodně štěstí přeje Jiří Černý

doplněno 12.09.14 23:51:

Další weby tohoto podvodníka (příp. skupiny anonymních internetových zlodějů), okrádajících důvěřivé lidi o peníze:

www.

kurzovesazeni.com
livesazeni.com
tomasstodola.com

tipynasazky.com
sazkar.net
betconsulting.cz
vojtovosazeni.cz
danielsbetting.com
jak-obrat-sazkovku.cz
obchodovanipronovacky.cz
EZTRADE.com
TOPOPTION.com

doplněno 17.09.14 20:14:

WINMASTERS.COM - další PODVOD ! s dílny našeho oblíbeného ZLODĚJE ANONYMA, který dříve okrádal důvěřivé s pseudonymem Josef Bílý, Vojtěch Kazda, atd.

lydu97

Děláte si ze mě prdel?! :DDDDD Proč si doprdele myslíte, že jsem Josef Bílý? Jen s ním spolupracuji!
Kontaktovat mě můžete na l.spanikova@email.cz nebo na facebooku: Lydů Špániková ! Ale mě tu nikdo za podvodníka označovat nebude! :D:D:D

deda*

Dotyčný podvodník, známý nejvíce pod pseudonymem Josef Bílý dnes vystupuje i pod jménem Tomáš Ransdorf a e-mailovou adresou 11procent@gmail.com. Nabízí tipy na sázky do opčních obchodů. Tipy jsou pochopitelně úmyslně špatné vedoucí k "oškubání" nezkušeného sázkaře. Z e-mailových nabídek je zjevné, že literální styl údajného Tomáše Ransdorfa je totožný se stylem J. Bílého. V mém případě se jednou dopusti chyby, že se v e-malu se zaslanými tipy omylem podepsal jako Josef Bílý.

jiricerny

11procent.com je nepochybně jedním z webů anonymního podvodníka, lháře a zloděje, který mimo smyšlené přezdívky Josef Bílý často používá buď vymyšlená jména a nebo jména, která najde na internetu. Jak správně píše autor @deda, tohoto podvodníka identifikujete podle jeho literárního stylu, z něhož je zřejmé, že texty na podvodných webech a kladné příspěvky byly psány jednou osobou. Odkazy na další podvodné weby uvedeného anonyma najdete na sazkar.info/...

Na webech uvedených na odkazu se můžete seznámit s uvedeným literárním stylem, dokonce různou modifikací stylů tohoto velice produktivního anonymního podvodníka, což Vás ochrání před většinou jeho dosavadních podvodných nabídek a budete tohoto podvodníka identifikovat ať se bude skrývat za jakýmkoli jménem.

lydu97
hodnocení

0x

Nemám problém,, zatím jsem vše vyhrála:)

mikrob*

celej červenec nic moc, spíš v mínusu

kjerolim
hodnocení

0x

Těch 10% si neberou a dávají je na charitu a tak. Členové je tam na konci měsíce posílají, když se zadaří. Už jsem to tam taky několikrát dával. Jsem dost v plusu a i kdyby šlo o podvod, tak ty peníze jdou na dobrou věc.

Málokdo o tom ví, ale tipyfotbal je jen jejich první projekt a podle toho co vím, tak je to jen sranda pro začátečníky...

Podívejte se pro více info na Fuckoffsystem.COM - nenechte se odradit názvem, je to tam popsané pěkně a srozumitelně. Myslím, že se to tak jmenuje právě proto, aby to jen tak někdo nenašel.

Někomu tady nevýjde pár tipů, což je statisticky víc než pravděpodobné a už nadává, že jde o podvod. Až tam budete spolupracavat nějakou dobu, tak můžete soudit a po tom už pochopíte, že to skutečně může dost vydělávat, když neděláte chyby v sázkách a dáte na jejich doporučení.

Josef Bílý je frajer, ať je to jakkoli a moc dobře ví, co dělá.

jiricerny

FUCKOFFSYSTEM.com - chcete se stát podvodníkem, lhářem a zlodějem? Přidejte se k podvodníkovi, který okrádá důvěřivé pomocí mnoha podvodných webů a zlodějských aktivit. Tento primitivní podvodník si ve své jednoduchosti neuvědomuje základní a neměnný zákon tohoto světa, že peníze získané podvodem nebo krádeží nemohou přinést užitek i když 10ti% nakradených peněz budete přispívat na Světlušku. Jsou to špinavé peníze, které smrdí kriminálem a jestli ne vězením, tak "boží mlýny" také stále melou a na každého lháře a podvodníka jednou dojde. Přejete si být za každou cenu potrestáni? Jestli ano, navštivte FUCOFFSYSTEM.com a nechte se zlákat podvodníkem a lhářem a lžete, podvádějte a okrádejte důvěřivé, třeba i své příbuzné nebo sousedy.

jiricerny

FUCKOFFSYSTEM - tento podvodný web zloděje a lháře Josefa Bílého, aktuálně se podepisujícího Tomáš Ransdorf se aktuálně nachází na adrese FOFFSYSTEM.COM V předchozím mém příspěvku je chyba FUCOFFSYSTEM.com má být správně FUCKOFFSYSTEM.COM nyní umístěný foffsystem.com

jiricerny
hodnocení

0x

vojtovosazeni.cz - web Facebook: cs-cz.facebook.com/... Buďte OPATRNÍ vypadá to na další PODVOD z dílny anonyma Josefa Bílého - www.tipyfotbal.com, zde s pseudonymem Vojtěch Kazda. Prosím o informace od jeho neanonymních skutečných klientů, jestli je to PODVOD nebo není. Děkuji

jiricerny

Jak patrno z dostupných informací VOJTOVOSAZENI.CZ a DANIELSBETING.COM jsou weby Vojtěcha Kazdy z Brna. Jedná se o psychopata, který dlouhodobě žije ve svém světě úspěšného sázkového tipaře, ale praktická zkušenost z jeho tipy je bohužel trvale ztrátová, někdy i 8 KO sázek za sebou, jak uvádí jeho klienti na veřejně dostupných webech. Jeho praktiky jsou: Na svých webech systematicky maže KO tipy, vychvaluje se na Facebooku, jak "mu to šlape", jak je úspěšný a vydělává. Realita je bohužel taková, že jeho tipy jsou hodnoceny jako amatérské a absolutně ztrátové. Negativní zkušenosti svých klientů na svých webech zásadně maže. Po OK tipu prý dokonce zvýšil dodatečně sázku z 2 na 10tis.Kč a tak naoko "vytáhl své klienty do plusu":) Nemohu si pomoci, jeho uvedené praktiky jsou ve své podstatě stejné, jako pana Josefa Bílého. Proto se nemohu zbavit dojmu, že se může jednat o jednu osobu. Chceteli vyhodit peníze "oknem"a ještě se připravit o svůj čas? Jednoduchá rada: Využijte služeb, které Vám nabízí Josef Bílý nebo Vojtěch Kazda z Brna Důkazy o mém tvrzení jsou uvedeny na webu kolemdvou.cz/...

Pane Černý uvádíte že že třeba web " sazkar.net" je další podvodný server za který se skrývá daný podvodník..Jak jste na to přišel? Můžete to nějak podložit? Rád na daný web chodím a nevšiml jsem si že by tam někdo někoho podváděl,chtěl za něco peníze atd...

Děkuji za vysvětlení

jiricerny

Další typická odpověď od dnes již viditelně zmateného anonyma Vojty Kazdy, Josefa Bílého, Ivana, Jiřiny Strážníkové a dnes je to @jana222.

Ano pane ANONYME, skrývajícího se za pokaždé jiné jméno, web sazkar.net splňuje všechny atributy pro identifikaci, že je vaším dílem. Jednoduše slouží k reklamě a podpoře vaší LŽIVÉ PODVODNÉ KRIMINÁLNÍ ČINNOSTI, úplně stejně jako třeba WINMASTERS.COM nebo CZ, úplně stejně jako stavky.com pro slováky. Takových webů máte na internetu spousty a já je budu postupně odhalovat a poskytovat tak důvěřivým spoluobčanům možnost se VAŠIM LŽÍM A PODVODŮM, KTERÝMI JE OKRÁDÁTE vyhnout.

Všiměte si, že náš milý anonymní psychopátek již opravdu neví, jestli je chlap nebo ženská, do příspěvku napsal, že je @jana222 a píše v mužském rodu: "Rád na daný web chodím a nevšiml jsem si"

A můžete prosím vážený pane @jana222 jakýmkoli způsobem dokázat, že co tvrdíte je svatá pravda?

POZOR, pokud vám anonym doporučí podvodné sázkovky: UNIBET.com, BET-AT-HOME.com WILLIAMHILL.com, atd., BUDETE OKRADENI, více info najdete na:

sazeni.eu/...

Jiří Černý

No zdál jste se mi dle Vašich příspěvků že jste lehce zmaten a ted se mi to potvrdilo.Vy totiž vydíte v každém někoho převtěleného za někoho jiného a všichni jsou zlý a podvdoníci a ubližují...Nick jana222 mám společný s manželkou někdy se ptá manželka na svoje věci někdy někdy zase já.Nehledejte v tom nic démonického.Můžete se podívat ptáme se různě na věci kolem domku,zahrádky atd...Bohužel Vy v tom nicku už vidíte fantoma internetu a guru sázkových kanceláří..Ted ten Váš výplod ukazuju manželce a ta se tu smíchy popadá za břicho.

Ale to je jedno odbočili jsme tady je poradna solidní web který mám rád.Já se Vás ptal v čem je sázkar.net podvodný a okrádá zákazníky?To jste neopověděl ale začal nadávat..

Co máte za problém? Prohrál jste hodně peněz?nedáří se Vám v životě jak si představujete?potřebujete nějak pomoci?

jiricerny

Že je SAZKAR.NET podpůrný web PODVODNÝCH praktik (které mají na svědomí bývalí i novodobí STBáci), prokazuje mimo jiné i fakt, že na tomto webu není o těchto prokazatelných, opakovaných OKRADENÍ důvěřivých sázkařů (VOJTOVOSAZENI.COM, JOSEF BÍLÝ, TOMASSTODOLA.COM), nic uveřejněno. Jsou zde uvedeny, resp. dominují, pouze informace a odkazy, které propagují PODVODNÉ weby a PODVODNÉ sázkové kaceláře, prostřednictvím kterých jsou OKRÁDÁNI důvěřiví lide, kteří "nalétnou" na LŽIVÉ A PODVODNÉ praktiky, kladné komentáře, vymyšlené a napsané jedním PODVODNÍKEM, který si vymýšlí pseudonym. Přesně tímto způsobem PODVODŮ, LŽÍ a OKRÁDÁNÍM důvěřivých se dnes "živí" bývalí příslušníci STB a jejich novodobí "kloni". NENECHTE SE NALÁKAT, neuvěřte pouhým slovům, lživým kladným komentářům, vždy vyžadujte konkrétní hmatatelné důkazy. Pokud Vám konkrétní důkazy nebudou poskytnuty, NIKAM NEPŘEVÁDĚJTE PENÍZE! jinak počítejte s tím, že BUDETE OKRADENI ! Nenechte se "NASMĚROVAT" a oklamat webem SAZKAR.NET !

jiricerny

VISIONPAY.BIZ

P O Z O R ! ! VISIONPAY.BIZ - další podvodný "projekt" bývalých STBáků !
Nyní dokonce v jimi oblíbeném ruském jazyce, což je již samo o sobě velice podezřelé a v tomto případě i charakteristické.
OKRADE VÁS úplně stejným způsobem jako v případě již popsaných praktik PODVODŮ v SÁZENÍ. NENECHTE SE NALÁKAT a dávat tak peníze bývalým STBákům a jejich novodobým klonům na jejich podvodnou a zlodějskou činnost, plnou lží a okrádání důvěřivých. Nenaleťte na tento podvod VISIONPAY.BIZ

jiricerny

OBCHODOVANIPRONOVACKY.com OBCHODOVANIPRONOVACKY.cz - POZOR na REKLAMU nejen na SEZNAM.cz na tento anonymní a podvodný web !
jak dokladuje i video na Youtube se zkušenostmi OKRADENÝCH KLIENTŮ o STOVKY DOLARŮ !
Nenaleťte na další lákadlo níže popisovaných ANONYMNÍCH ZLODĚJŮ - OBCHODOVANIPRONOVACKY.com nebo OBCHODOVANIPRONOVACKY.cz

Mimo jiné i zde náš milý a známý anonym píše v ženském rodu a podepisuje se v mužském. Opět jsem měl svatou pravdu, že nikoli já, ale on je skutečně zmatený a již ani sám neví, jestli je ženská nebo ne :) Cituji z titulní stránky webu obchodovanipronovacky.cz

"Díky náhodě jsem objevila Vaši stránku a samozřejmě, že jsem to chtěla vyzkoušet. Na EZ Trader, jsem vložila 500€, potom jsem otevřela 5 pozic a 4 z nich byly vítězné. 500€ jsem získala zpět a stále mám zisk 288€, se kterým mohu obchodovat. Je to úžasný systém, jsem Vaším dlužníkem."
Martin Bartos - Prague

NEVĚŘTE VYMYŠLENÝM NESMYSLŮM A LŽÍM, vždy vyžadujte ověřitelné neanonymní DŮKAZY !

Nenaleťte na OBCHODOVANIPRONOVACKY.com OBCHODOVANIPRONOVACKY.cz

doplněno 11.10.14 01:13:

www.11procent.com POZOR také PODVOD z dílny stále stejného anonyma. Nenechte se nalákat a okrást na www.11procent.com

danbalcar

Zdravím Pane Černý, chtěl bych se Vás zeptat na pár otázek ohledně Vojtova sázení, ale nechtěl bych to rozebírat zde, protože jde o něco osobního. Byl bych Vám moc vděčný, kdyby jste se ozval na tento E-mail danbalcar123@email.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]