Nejste přihlášen/a.
Znáte to? Na základce jsme chodili do jedné "TV místnosti" na pravidelný pořad Počítejte s Matějem... byla tam mínuska s pluskem a ti pomáhali Matějovi..
Chtěl bych to sehnat - bohužel nemůžu to nikde najít ani za prachy.. Nemáte někdo tušení, kde to sehnat? Díky za pomoc.
S Matejem ti nepomuzu, ale tuhle pisnicku shanim uz strasne dlouho! Myslel jsem, ze je od Jean Michel Jarre, ale nikde jsem to na strankach o nem nemohl nikdy najit. Myslel jsem, ze je to jedna ze skladem na jeho znamych albech (Oxygen, Equinox, ...)
Take jsem tu pisnicku poprve slysel v nejakem TV poradu o matematice vysilanem pro deti zakladnich skol nekdy kolem 1981-2. Jestli tam ale byly Plus, Minus a Matej, to uz si nepamatuji. Pamatuji si jen, ze tohle byla oteviraci znelka
jj, tak to je ten pořad ... ta znělka byla úvodní znělkou...
A ten odkaz je tuším zrovna originál - ten Žán to "ukradl" - tedy aspoň se tak navzájem obviňovali dost dlouho... při hledání pořadu jsem našel i nějaké info o té písni..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.