Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem problem mela jsem kvasinky a smrdela jsem doslova jak ryba ..nastestí se to vylečilo ale s pritelem nas napadlo ze by jsme i precejen mohly sex jeste z prijemnit aby my vonela , napadlo me ze by sme si koupily lubrikačni gel... ja z vlhkostí opravdu problem nemam neexistuje neco jineho abych byla citit treba po jahodach kokosu nebo tak? nerikam ze smrdim od te doby co jse my vylecily kvasinky ne ale porad to proste neni ono proste nevonim po fialkach :D pritel my rekl ze mu nesmrdim ale ja bych neco takoveho chtela ...tak tedy je na to dobry lubrikační gel nebo existuje jeste neco jineho?diky
Dobrý den. Lubrikační gel stojí kolem 130,- Kč. V lékárnách mají různé druhy.
Úvaha. Když je žena zdravá, nemá žádný výtok, po koupání příjemně voní, nepotřebuje žádné přehnané vůně květin, nebo ovoce. I to může po nějakém čase být pro partnera nepříjemné. Představte si, že partner voní jahodami, bude vám to příjemné? Jen můj názor.
My si to chceme pouze zprijemnit ...nepsala jsem ze to na sebe budu matlat furt jen treba jednou za cas
?!
Pozor, zdravé ženy mohou mít výtok, ovšem neměl by být cítit. To jen tak na okraj, když to tu řešíme pořád dokola, když přijdou vystrašená děvčeta s výtokem.
doplněno 20.11.12 21:53:A doplnění k tématu: pokud používáte kondom, pozor na výběr lubr. gelu, který se s kondomy snese, aby nebyla snížena jejich funkce.
A rada pro vás: Mám pocit, že máte (minimálně náběh na) nezdravý vztah ke svému tělu, nebo ak dané intimní partii. Pokud jste již zdravá, měla byste se k tomu stavět jinak, abyste si nevypěstovala mindrák. Pokud zápach přetrvává, je třeba to řešit u lékaře.
Jinak, to, že nevoníte jako květiny je normální. Voníte jako žena. Nestačilo by vám pro dobrý pocit třeba jen použít parfém v okolí genitálií (vzdálenějším(, někde, kde pulzuje krev?
Uvědomte si, že převoněné lubrikanty, oleje a masážní čokolády a vosky jsou jen přechodné řešení - určitě je nemůžete používat při každém sexu, bylo by to dost omezující a brzy nudné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.