Nejste přihlášen/a.
Když někdo ukradne auto, policie ho začne honit a prostřílí mu karoserii a pneumatiky, kdo nahradí škodu majiteli? Policie či někdo jiný?
Reálně nikdo. Na zloději v kriminále si nikdo nic nevezme a policajti? Ty to nezajímá, ty jsou rádi za každou akční záležitost, hlavně, že si zastřílejí. Že při tom ohrožují ostatní lidi například i tím, že postaví zátarasy z aut ctihodných občanů, to je jim u zadku.
I kdybych měl Maserati a policajti by mi z něho udělali zátaras za cenu toho, že to ten idiot nenapálí do maminky s kočárkem, tak by mi to vůbec nevadilo! Pak bych to z nich sice horko-těžko dostával, ale pořád bych si říkal, že díky mému Maserati ta maminka s děckem přežila. Na střílení mám názor takový, že je dobře, že střílí. Proč by po něm neměli střílet? Vždyť nikdy nestřílí v zalidněné oblasti! A vůbec nesouhlasím s tvrzením, že "jsou rádi, že si zastřílejí." Víte, jakou pak mají tahanici s GIBS byť jen kvůli jednomu výstřelu? Jste blázen, pokud si myslíte, že si u nás policajti hrajou na kovboje jen proto, "aby si zastříleli." Naopak! Nejradši by tu zbraň ani nevytahovali, natož, aby z ní po někom stříleli při honičce za zfetovaným řidičem, který se řídí po magistrále 160km/h!
doplněno 13.07.14 11:34:Ernie: Vaše argumenty vypadají, jako by je psalo dvanáctileté dítě... Nezlobte se...
Je hezké, jak tam máte ten fenomén maminky s kočárkem. Kdyby tehdy ti ploskolebci dali, byť zfetovaným lidem pokoj, mohla žít i ploskolebá soudružka policajtka co teď po ní zbyly děti. Buhehéé. Jestli máte potřebu pomáhat a chránit za cenu vlastních hmotných statků, dám vám několik příkladů k seberealizaci a ani nemusíte mít maserati. Chcete?
Škody vzniklé mimo úhradu pojištěním by měla hradit ČKP - co se týče zdraví určitě, co se týče věcí tak tuším nad 5000,-Kč. Ty prachy pak vymáhá ČKP po viníkovi - tj. po zloději, protože ten zavinil, že po něm střílejí...
To v případě, že vás naboří člověk v ukradeném voze.. ale když vám vůz ukradnou - zřejmě nedostanete nic bez havarijního pojištění...to už nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.