Nejste přihlášen/a.
Prosím, existuje nějaký prostředek vyjma Ascorutinu, Wassa na posílení cevních stěn / vitamín C/.Máte osobní zkušenost?
Nohy zdvižené opřené o stěnu nepomáhají:D.
V pondělí jem byla na angioplastice, kdy mi lékaři rozšířili tepnu a vložili stent (výztuhu). V úterý v 9 hod jsem už byla doma.:D Taky jsem bolesti nohou řešila Askorutinem a koupáním nohou ve studené a teplé vodě, zvednutými nohami a já nevím čím ještě. Ale problém se zhoršoval. Nějakou dobu se to zhoršovalo za monitorování lékaři. Bránila jsem se všem invazivním zákrokům, ale všeho do času. Absolvovala jsem vyšetření a barevné CT mě doslova vyděsilo. To jsou všechno nenávratné změny a jakmile nohy nejsou prokrvené, začnou odumírat a je zle.
Hrozí vozík a tak. Ať se vám to, malvínko, líbí nebo ne, musíte na cévní, aby se sonem a jinými technickým vybavením koukli na váš problém. Nezanedbejte to. Nestojí to za to!
Jsou to všechno nenávratné průšvihy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.