Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hádka s kamarádkou

Od: pavel444 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dnes jsem se pohádal s kamarádkou a ona už mi vůbec nechce odepisovat a nic se mnou mít, nevíte jestli by to šlo nějak ještě urovnat? nebo něco, zkusím cokoliv..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Teď ji zkus respektovat a dát ji čas. Nevnucuj se jí. Záleží na tom, k vůli čemu hádka proběhla a zda šlo o vážnou věc, nebo malichernost. To si musí v hlavě urovnat ona sama. Buď to vyšumí za čas, nebo se zatvrdila a nebude již stát o takového kamaráda. Dokud nebude ochotna s Tebou komunikovat, nenaděláš s tím, bohužel, nic.

capri*

Souhlasím. Mám na to úplně stejný názor.

pavel444
hodnocení

No hádka proběhla protože jsme už dlouho spolu nebyly venku tak jsem jí to vyčetl že na mě kašle a že mi to vadí a potom mi prostě přestala odepisovat.

capri*

Ne aby tě napadlo chtít to řešit hned... bombardovat jí SMS, vzkazy na Facebooku apod. To prostě není možné. Takové věci se musí nechat chvilku vychladnout až odezní emoce a zůstane jen samotný problém. Pak jí můžeš vysvětlit, že jsi to vzal za špatný konec a jen jí chtěl sdělit, že tě to mrzí že už si na tebe nedělá tolik času jako dřív a zeptat se jí v klidu proč tomu tak je a nalézt nějaké řešení.

hop®
hodnocení

0x

Pokud je to pouze kamarádka, tak ji vůbec nemáte právo vyčítat, že s Vámi někam nechtěla jít ! Vaše kamarádka není Váš majetek ! Můžete jí samozřejmě oznámit že Vám vadí, že na Vás kašle. Ale naopak ona na Vás může samozřejmě kašlat dál.

Myslím, že z Vaší strany nejde "JEN" o kamarádku, nejdříve si váš společný vztah ujasněte ve své hlavě sám. Vaši kamarádku chápu, z kamarádství by neměly vznikat ŽÁDNÉ závazky pro nikoho. Tedy ani někam jít...

Urovnat by to jistě šlo, kdybyste se přiznal a omluvil, že ta výčitka je Vaše chyba. Když řeknete, že ji berete jako trošku víc než jen kamarádku, tak to snad pochopí. Ale nic víc než odpuštění a obnovení kamarádství nečekejte, jestli ji nechcete ztratit úplně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]