Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem se pohádal s kamarádkou a ona už mi vůbec nechce odepisovat a nic se mnou mít, nevíte jestli by to šlo nějak ještě urovnat? nebo něco, zkusím cokoliv..
Zdravím. Teď ji zkus respektovat a dát ji čas. Nevnucuj se jí. Záleží na tom, k vůli čemu hádka proběhla a zda šlo o vážnou věc, nebo malichernost. To si musí v hlavě urovnat ona sama. Buď to vyšumí za čas, nebo se zatvrdila a nebude již stát o takového kamaráda. Dokud nebude ochotna s Tebou komunikovat, nenaděláš s tím, bohužel, nic.
No hádka proběhla protože jsme už dlouho spolu nebyly venku tak jsem jí to vyčetl že na mě kašle a že mi to vadí a potom mi prostě přestala odepisovat.
Ne aby tě napadlo chtít to řešit hned... bombardovat jí SMS, vzkazy na Facebooku apod. To prostě není možné. Takové věci se musí nechat chvilku vychladnout až odezní emoce a zůstane jen samotný problém. Pak jí můžeš vysvětlit, že jsi to vzal za špatný konec a jen jí chtěl sdělit, že tě to mrzí že už si na tebe nedělá tolik času jako dřív a zeptat se jí v klidu proč tomu tak je a nalézt nějaké řešení.
Pokud je to pouze kamarádka, tak ji vůbec nemáte právo vyčítat, že s Vámi někam nechtěla jít ! Vaše kamarádka není Váš majetek ! Můžete jí samozřejmě oznámit že Vám vadí, že na Vás kašle. Ale naopak ona na Vás může samozřejmě kašlat dál.
Myslím, že z Vaší strany nejde "JEN" o kamarádku, nejdříve si váš společný vztah ujasněte ve své hlavě sám. Vaši kamarádku chápu, z kamarádství by neměly vznikat ŽÁDNÉ závazky pro nikoho. Tedy ani někam jít...
Urovnat by to jistě šlo, kdybyste se přiznal a omluvil, že ta výčitka je Vaše chyba. Když řeknete, že ji berete jako trošku víc než jen kamarádku, tak to snad pochopí. Ale nic víc než odpuštění a obnovení kamarádství nečekejte, jestli ji nechcete ztratit úplně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.