Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pas na rychlo

Od: andynka odpovědí: 6 změna:

Dneska jsme zjistili že naše pasy jsou neplatný a zítra máme jet na dovolenou tak co máme dělat?Poradí mi někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

OP můžete dostat i když je vám <15, to není problém. Problém je, jestli vám ho dají na počkání.

Taky můžete překročit hranice bez dokladu (pokud neletíte, tak to jde) a risknout to. Záleží na rodičích, jak se rozhodnou.

andynka
hodnocení

To je opravdu ta nejlepší odpověd ale jde to i když je mi míň než 15 můžu dostat OP když je mi 11?

lmgify

buss
hodnocení

1x

Co dělat? Nic, tedy neodjet.

james212
hodnocení

0x

Pokud jedete po EU, většinou pas není potřeba, stačí OP. Pokud někam mimo, bohužel takhle narychlo se pas sehnat nedá

ukulele*
hodnocení

0x

To je jenom teoretický dotaz, přeci není někdo takový debil, že si před dovolenou nezjistí platnost pasu?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]