Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jednou jsem viděl nějaké foto, které mě opravdu hodně zaujalo. Bohužel nemám k němu žádné informace, jen vám popíšu, co tam bylo.
Zkrátka - byly to kopce. Ale ne jen tak ledajaké kopce. Byly tam tisíce domečků, které byly namačkané na sebe a ve kterých se normálně bydlelo. Kdybych tam bydlel já, říkal jsem si, že bych měl problém do toho svého trefit :D Zkrátka byly to maličké chatičky a bylo jich tam opravdu velká spousta, u sebe, někteří měli dokonce dvorek na střeše něčí chaty atd... ta fotka mě opravdu okouzlila, ale nemám tušení, kde to mohlo být.
Na fotkách byli většinou lidé snědé pleti.
Za jakékoliv nápady nebo tipy mockrát díky
Pěkný den!
nemohlo by to být toto?
doplněno 10.07.14 20:13:anebo Jodhpur - modré město: travelblog.org/...
Dobrý den, bydlím někde v galaxii Mléčná dráha, nevíte kde? - asi tak nějak stejně přesný popis .) :D Takhle se bydlí prakticky kdekoliv u rovníku v Africe, Indii, Thajsku, Brazílii, atd kde jsou chudší lidé na malém prostoru tudíž se musí vměstnat jak jen to jde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.