Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před týdnem mi diagnostikovali zánět močových cest, zítra mám dobrat antibiotika. Předevčírem mě začalo bolet v oblasti pravé ledviny a pořád mám tak tendenci se za ledvinu držet. I při chůzi je to takové nepříjemné... je to normální?
Děkuju
Normální to po týdenní dávce antibiotik není.Zajděte za lékařem,je třeba dávku prodloužit.Zdravím.
doplněno 10.07.14 18:34:Martí,tak jsem to přesně myslela.Změnit složení- zkrátka antibiotika jiná,silnější.A napsala jsem to absolutně mimoňsky
Wampíku, to nebude na prodloužení dávky, atb už by dávno měla zabrat. Zřejmě na ten stav antibiotika nestačí anebo nesedí.
doplněno 10.07.14 18:36:Aha , tak hlavně, že si rozumíme
. Mám obavy, aby se tazatelce zánět nerozšířil do ledvin, ta bolest by tomu odpovídala.
K dotazu - máte bolesti i v noci? Teploty?
Určitě bych okamžitě šla k lékaři. Je vidět, že antibiotika byla buď slabá a záněť nevyléčila a nebo nesedli a tak nepomohli. To se stává dost často, mě se třeba stalo, že jsem to neměla správně doléčené a za 2 měsíce se mi zánět opět dostavil. Na to určitě pozor, po dobrání antibiotik je dobré jít ještě na kontrolu moči, zda je vše úplně OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.