Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou k moři

Od: paja4496* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chci se zeptat co/kde je lepší Turecko (Alanya, Konakli) nebo Řecko (Zakynthos, Tragaki)?

Děkuji Pája

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Řekl bych ,že Řecko je takové kulturnější a pro mě i chutnější jídlo. Osobně jsem více spokojen s Řeckem.

paja4496*
hodnocení

Dobře a byl si v Turecku?

kukucka

cérko, ty se celé prázdniny budeš ptát, kam na dovolenou, až přebereš a nevyrazíš nikam :D

doktpr365*

Byl dokonce i v Alanyi

echo*
hodnocení

0x

Ahoj, ideálně vyzkoušet oboje, pro mě bylo zajmavé Turecko i Řecko, určitě se to nedá paušalizovat, vždy záleží na narokách turisty, kvality hotelu, stravovaní, památek apod. Jinak na internetu bude spousty názoru, stačí jen hledat. Já se spíše rozhoduji podle toho kam bych chtěl.

hodnocení

0x
Zdravím, je to věc názoru, mě se libili oboje, v Turecku jsem byla na Kleopatra Beach, bylo tam hezky čisto. Nicméně Řecko mám radši, zakynthos, chalki atd. Nevím proč, ale líbí se mi vic tam ;)
doplněno 10.07.14 21:17: Odepisovala jsem, ale jsem na mobilu a neukazuje se mi konverzace, tak abych ti nepsala 20*;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]