Nejste přihlášen/a.
Ahoj v prosinci jdu k doktorovi na EKG a pro Holtera tak se chci zeptat co mi hrozí když by mi zjistili THC?Asi mi testy dělat nebudou takže se asi budu muset přiznat aby byli v obraze Co mi hrozí?Nikde jsem nenašel jestli je kouření marihuany legální,normálně jí nekouřím a už ani nebudu...
Nevím právě jestli jít k doktorovi nebo to nechat až na ten prosinec,(až to z těla vyprchá)léčím se se srdeční rytmií,po nějaké době po kouření na mě přišlo takové to "srdce v krku" a silný tlukot srdce a vyvrcholilo to v to že jsem si musel prostě hned sednout,po chvíli to skoro až bolelo,pálilo mě na hrudi,a hrozně jsem se klepal,a měl strach a byl jsem už kruček od toho abych sestře řekl aby zavolala záchranku,ale to jsem nechtěl udělat aby nebyl prušvih.No a po chvíli to postupně odeznělo,až večer když už jsem byl v pohodě tak mě zabolelo srdce,no a druhy den v práci mě občas taky pobolelo (kolem srdce,na hrudi)přesně nevím i teď to ještě trošku cítím (občas při hlubokém dýchání),mám i občas trochu silnejší tep jako že to cítím na hrudi a tep je i rychlejší
Tep jsem měl 96/min a dnes v noci taky zlobilo než jsem usnul ,před tou akcí jsem si i vyseadil prášky aby se to nemlátilo tak teď nevím jestli to na sebe mám prásknout,co mi hrozí za užití marihuany?
V ten prosinec mám jít na EKG a pro Holtera takže jestli to byl infarkt tak by to tam prý mělo být vidět...
díky za rady
Dobrý den, myslím, že kouření marihuany je legální, resp. je to Vaše věc. Nelegální je vše okolo, jako pěstování, nabízení nebo distribuce a prodej. Pokud se Vás lékař na toto zeptá, tak řekněte pravdu. Pokud se ptát nebude, tak bych mu to neříkal. A pokud to zjistí test, tak zapírat nemá význam. Ale, rozhodně by se lékař neměl ptát, kdo je Váš dodavatel marihuany. Zřejmě se ocitnete v nějaké statistice, ale beze jména. Zdravím!
Myslím že se Vás jen zeptají užíváte-li návykové látky a bude na Vás co řeknete, když řeknete že ne tak to nikdo kontrolovat nebude. Tedy nevypadáte-li jako vyznavač stylu rastaman.
Pokud trpíte srdeční arytmií a visí nad Vámi hrozba infarktu, hulení bych přestala pokoušet. Nebo bych tomu nechala volný průběh, hulila dál, ale přestala chodit k doktorovi. Obojí najednou nelze, buď se chci léčit a vynechám tedy všechny negativní vlivy, nebo na to kašlu s tím, že každý musí umřít. Vaše léčba stojí peníze a lékaři by se nelíbilo, že děláte věci, které jsou proti léčbě.
Jsem diabetička a mám dost přísného pana doktora. Nedovedu si představit, že bych každý den zblajzla veliký dort a pak k němu šla na kontrolu. Asi by se mnou vyrazil dveře a měl by pravdu.
Takže bych byla pro to, přestat hulit, nesabotovat léčbu a snažit se ještě nějaký čas si na světě pobýt. Můj taťka nikdy "nehulil" a infarkt ho skolil v jeho 49 letech. To byste určitě nechtěl. Jaga.
Ahoj, kouření trávy je legální, v určitým slova smyslu, nesmíš to pěstovat, nesmíš ji prodávat a nesmíš ji nabízet nezletilým.. rozhodně bych si s ubaleným jointem nestoupla před policejní stanici, ale vesměs tohle dneska nikoho nezajímá.
Doktorovi nic neříkej, pokud se zeptá, tak mu to řekni, spousta lidí užívá i proto, že jim to pomáhá, třeba i zdravotně.
Ale jedna důležitá věc: testy aan marihuanu jsou poměrně nákladné a nikdy nikdo nedělá testy na něco navíc, než potřebuje, tedy pokud nejsi trestanec, neřídil si auto a nesrazil rodinu s dětmi, nikdo ti testy sám od sebe na marihuanu dělat nebude, opravdu
Good luck
L.
no myslel jsem že na křivce EKG je přítomna charakteristická Paardeho vlna tak podle toho by zjistili jestli šlo o infarkt
Jinak léčbu sabotovat nechci,jsem vul no a teď si vyčítám že se mi doktoři snažili pomoci a já jejich práci takhle zhatil
Hulit už nikdy nebudu !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.