Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit dívku?

Od: master odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Je mi 21, jsem několik měsíců po rozchodu a zalíbila se mi jedna slečna pracující v rychlém občerstvení. Problém je ten, že neumím holku oslovit, neumím se usmát, mám věčně kamennej výraz. Dokázal by někdo poradit, jak začít konverzaci? Děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

capri*
hodnocení

1x

Tak můj postup by byl asi následující... Podívat se jí do očí a usmát se, ale usmát se upřímně. Ne jen tak že ti cuknou koutky. Pak bych tam cca 2 nebo 3 dny nešel. Podruhé udělat to samé, ale v samém závěru bych jí se slovy "Slečno, toto je pro Vás." (nebo obdobně) dal kytičku. Ale nic pompézního. Nabízí se červená růže, ale nad ní bych dlouze zauvažoval jelikož ta je už hodně vypovídající ... spíše asi ne ať má holčina o čem přemýšlet ( nakonec červenou růži si můžeš schovat na rande). Takže dát jí s onou větou a úsměvem kytičku a pak beze slova odejít a zase to nechat pár dní být. Řekněme tak cca 5 dní nebo týden. A to se vsaď , že jí to bude zatraceně vrtat hlavou. Teda pokud není šťastně zamilovaná. To je pak trochu problém, ale zkusit to můžeš. :) No to by byl můj způsob. Uvidíš co poradí ostatní.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud slečna přijde do styku se zákazníkem a nepracuje tam jen v kuchyni, tak ji budete muset oslovit s tímto tragickým výrazem ve tváři, ale přesto při objednávce říci něco vtipného. Já vcelku spolehlivě rozesměji prodavačku, když chci pět nejkrásnějších rohlíků, které tam má - a to se ani seznamovat nechci. Zkuste být vtipný nebo se o to alespoň pokuste. Nic horšího, než trapas z toho nebude, ale slečnu si otestujete. Zdravím!

jmlc*
hodnocení

0x

No nevím, školy nemám.. Jsem o něco starší a tenkrát se prostě takové věci dělali způsobem:

Dobrý den, slečno. Nezlobte se, že se vás tak ptám, ale moc se mi líbíte a chtěl bych vás pozvat na čaj nebo kávu. Měla byste pro mne pár minut? Můžu se pro vás stavit.. v kolik?..

No a když nebude mít zájem, asi se rovnou vyjádří, že ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]