Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bradavička na krku

Od: sarka26 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, mám bradavičku na krku malou a začíná mi vadit, když nosim řetízky. zařezávaji se mi o ni.Chtěla bych ji nechat odstranit nevite jak?Můžu zajit na kožní, nevíte čím to odstranuji a zda se zato platí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zajděte si přímo na chirurgii. Objednají si vás na určitý termín. Argumentujte jako zde, že si znaménko nevědomky strháváte, čili je to ze zdravotních důvodů. Narozdíl od důvodů kosmetických vám to pak provedou zdarma na pojišťovnu. Nebojte, nebolí to.

hodnocení

2x

Odstraní to buď skalpelem s možným šitím nebo laserem. To je bez šití. Ten laser stojí v Praze asi 1500 Kč. Tím nožem to bude za půl darma.

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Odstraňuje se to kruhovým skalpelem a stojí to asi 500 Kč/ks. Je v tom i umrtvení, nic není cítit, ani to nebolí. Ale zřejmě to nebudou chtít dělat teď v létě, kvůli možnosti zanesení infekce a sluníčku - spíše na podzim.

hodnocení

0x

Já měla na nose a paní doktorka na kožním se mi sama nabídla,že mi to odstraní. Zdarma.

Jinak pokud je to bradavička, utrhněte si Vlaštovičník a potřete si ji,,takovou žlutou tekutinou.Vnučka má klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]