Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám velký problém, můj přítel chce denně orálně uspokojovat, každou chvíli se mě ptá jestli ho večer uspokojim a když řeknu, že uvidíme je naštvaný, příjde večer a, když řeknu, že jsem unavená je oheň na střeše, jde spát do vedlejší místnosti, nemůže usnout, vstává a schválně bouchá dveřmi.Je to normální?Mám ukončit vztah?
To tedy opravdu normální není, aby se vas na to ptal nekolikrat za den.Víte
co?
Zkuste se ho i vy nekolikrat dnes zeptat, zda vás večer oralne uspokojí.
Hodně mužů, pisu to hodne naschvál, aby se vyjimky necitili dotčení ,mysli v tomto na sebe, ale je nejaka rovnopravnost ne?
Každopádně mu zakazte o tom pres den mluvit, me by to tedy hlavně uplne od jakekoliv formy sexu odpuzovalo.Nikdo nechce byt nucen.
A proč mu říkáte, že uvidíme? Proč ho nechcete uspokojit? Proč říkáte, že jste unavená? Opravdu jste unavená?
možná by to ten vztah chtělo ukončit a být sama, tam vaše únava nebude nikomu vadit.
Dobrý den, normální to není - dveře se mají zavírat a nebouchat. A v noci už vůbec ne. Ale, Vy tuto otázku asi nemyslíte vážně, že? Zdravím!
doplněno 06.07.14 12:13:petulina - pokud to tedy myslíte vážně, tak platí to, co je zde již napsáno od jiných rádců.
Přítel Vás sobecky vydírá, normální to není, děláte něco pro Vás nepříjemného (nebo to je požadavek a ne dobrovolné) a máte z toho trauma. Najděte si někoho jiného, komu to budete dělat jen, když to budete chtít dělat nebo to dělat nebudete - a on to pochopí. V milování nejsou požadavky vhodné (možná návrh), ale jen dobrovolnost.
Pokud je to tak, jak jste napsala, tak váš přítel se projevuje jako netolerantní, sobecký a despotický jedinec. U takových lidí je riziko, že to despotické chová se časem zhorší a bude vás nutit i do jiných věcí, bude používat např. citové vydírání, výčitky a není vyloučeno, že dojde i k nějakému násilí, např, k fackám. Pokud chování vašeho přítele trvá delší dobu a nejsou patrné žádné náznaky sebereflexe, kdy by byl schopan se nad svým jednáním zamyslet a uvědomit si, že něco dělá špatně, tak je opravdu potřeba vážně zvážit ukončení vztahu. Je to na vás. Možná tím, že jste se současným přítelem, bráníte možnosti najít si jiného tolarantního přítele.
Otázka je, co vlastně nechcete. Nechcete orální sex nebo sex jako celek. To je potom jiná. Jestliže jsou partneři jinak sexuálně nároční, tak je to obtíž v jiné úrovni. Vy sice píšete o orálním sexu ale mě se zdá, že problém bude trošku jinde..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.