Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat?

Od: petulina* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, mám velký problém, můj přítel chce denně orálně uspokojovat, každou chvíli se mě ptá jestli ho večer uspokojim a když řeknu, že uvidíme je naštvaný, příjde večer a, když řeknu, že jsem unavená je oheň na střeše, jde spát do vedlejší místnosti, nemůže usnout, vstává a schválně bouchá dveřmi.Je to normální?Mám ukončit vztah?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wogoos*
hodnocení

3x

Je to despota. Hned od něj odejděte. Tak jak vás teď vydírá tímto, tak bude časem vyžadovat i jiné věci /vaření oblíbeného jídla, kupování jen toho co se líbí jemu, výchova dětí podle jeho instrukcí atd./.

ohneta*
hodnocení

2x

Není to normální, zkuste si s ním o tom promluvit

hahanaj*
hodnocení

2x

Pokud vás tato praktika neuspokojuje nedělejte ji a řekněte mu to narovinu. No aby se na to kolikrát za den ptal...to není normální - poslala bych ho do háje je vidět že na nic jiného nemyslí- holt má málo jiných starostí*cert*

cuca*
hodnocení

2x

To tedy opravdu normální není, aby se vas na to ptal nekolikrat za den.Víte

co?

Zkuste se ho i vy nekolikrat dnes zeptat, zda vás večer oralne uspokojí.

Hodně mužů, pisu to hodne naschvál, aby se vyjimky necitili dotčení :),mysli v tomto na sebe, ale je nejaka rovnopravnost ne?

Každopádně mu zakazte o tom pres den mluvit, me by to tedy hlavně uplne od jakekoliv formy sexu odpuzovalo.Nikdo nechce byt nucen.

gregor*
hodnocení

2x

A proč mu říkáte, že uvidíme? Proč ho nechcete uspokojit? Proč říkáte, že jste unavená? Opravdu jste unavená?

možná by to ten vztah chtělo ukončit a být sama, tam vaše únava nebude nikomu vadit.

kladivko
Dělat něco z donucení nelze. Takový vztah půjde do pryč. Občas by to bylo možné, řekněme "kvůli partnerovi". Z kraje ve velké lásce člověk víc věcí nechce vidět a toleruje. Navíc zrovna orální sex každá žena nedělá. Pokud vás do něčeho nutí, nemiluje vás. Milovat znamená nechat člověku svobodu. A tohle moc neodpovídá. Nemyslíte?

martinaa*
hodnocení

1x

Ne, není to normální. Je to sobecký blb, a je na tobě, jestli s ním budeš nebo nebudeš. Jeho chování odpovídá uraženému děcku, co nedostalo hračku.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, normální to není - dveře se mají zavírat a nebouchat. A v noci už vůbec ne. Ale, Vy tuto otázku asi nemyslíte vážně, že? Zdravím!

doplněno 06.07.14 12:13:

petulina - pokud to tedy myslíte vážně, tak platí to, co je zde již napsáno od jiných rádců.

Přítel Vás sobecky vydírá, normální to není, děláte něco pro Vás nepříjemného (nebo to je požadavek a ne dobrovolné) a máte z toho trauma. Najděte si někoho jiného, komu to budete dělat jen, když to budete chtít dělat nebo to dělat nebudete - a on to pochopí. V milování nejsou požadavky vhodné (možná návrh), ale jen dobrovolnost.

petulina*
hodnocení

Myslím to naprosto vážně, pro mě je to psychiký teror fakt...

iop
hodnocení

0x

Ano, vztah ukončete a čím dříve, tím lépe. Za čas se to u něho zvrtne v žárlivost a nakonec i v hrubé zacházení s vámi.

hodnocení

0x

Pokud je to tak, jak jste napsala, tak váš přítel se projevuje jako netolerantní, sobecký a despotický jedinec. U takových lidí je riziko, že to despotické chová se časem zhorší a bude vás nutit i do jiných věcí, bude používat např. citové vydírání, výčitky a není vyloučeno, že dojde i k nějakému násilí, např, k fackám. Pokud chování vašeho přítele trvá delší dobu a nejsou patrné žádné náznaky sebereflexe, kdy by byl schopan se nad svým jednáním zamyslet a uvědomit si, že něco dělá špatně, tak je opravdu potřeba vážně zvážit ukončení vztahu. Je to na vás. Možná tím, že jste se současným přítelem, bráníte možnosti najít si jiného tolarantního přítele.

mili3478*
hodnocení

0x

Normalni to neni.

hodnocení

0x

Pokud je to pro Vás psychický teror, proč se ptáte druhých, zda máte vztah ukončit? Přece víte, jak se ve vztahu cítíte Vy sama, ne? Chování Vašeho přítele v pořádku není a to, zda ve vztahu setrváte, záleží pouze na Vás...

ivik*
hodnocení

0x

Řekla bych,že je to takový trochu úchylák:) Pryč od něho a hned!

jasaran
hodnocení

0x

Otázka je, co vlastně nechcete. Nechcete orální sex nebo sex jako celek. To je potom jiná. Jestliže jsou partneři jinak sexuálně nároční, tak je to obtíž v jiné úrovni. Vy sice píšete o orálním sexu ale mě se zdá, že problém bude trošku jinde..

gregor*

tak tenhle pocit mám taky a sice, že je problém úplně někde jinde než u orálního sexu...

mili3478*

gregor nejsme roboti a proste kdyz se mi neco nelibi , nebo na to nemam naladu, tak to proste nedelam,martina ma pravdu je to blb a sobec

tiffany*
hodnocení

0x

Ukončit vztah a to rychle. Nic dobrého z toho pro Vás nekouká, bez něj Vám bude líp. Život s úchylem je neúnosný.

12
hodnocení

0x

Jo je to ouchyl, člověk se může občas překonat když si dá na kuráž, ale denně s tím otravovat, ten by letěl, že by sebou vzal i futra od dveří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]