Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreditní karta a neexistující smlouva

Od: kreditka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

kdysi jsem si koupil něco u Cetelem na splátky. Splácel jsem bez potíží, takže za nějakou dobu mi poštovně přišla kreditní karta s určitým limitem, ihned připravena po aktivaci k čerpání. Nebyl jsem nikde na pobočce podepsat smlouvu ani nic jiného. Pro jednání v jiné bance bych teď potřeboval k této kreditní kartě smlouvu, bohužel však žádná taková není.

Máte zkušenosti jak se toto řeší?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Smlouvu s Cetelem Vám museli sepsat v obchodě.Podívejte se na kupní list zboží ,na které jste tuto půjčku použil a tam to musí být uvedeno . mamina

stirecek*

Přesně tak, podmínky jste si odsouhlasil v obchodě :)

hodnocení

1x
Pokud tuto kartu používat nechcete, zavolejte na Cetelem a řekněte jim to. Vím, že když u Cetelemu splatíte půjčku, posílají kreditku, zkouší to, doufají, že vás nelákají na další možnost půjčky.
kreditka
hodnocení

Děkuji, ale na to já se neptám. Kartu normálně používám, chtěl jsem však vědět jak to funguje smluvně...jestli platí nějaká univerzální smlouva formou obchodních podmínek nebo jak.

buss
hodnocení

0x

Já bych ji neaktivoval a také jsem tak učinil. Četl jste smlouvu co máte? To co nabízí je i u bank.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]