Nejste přihlášen/a.
ahoj, seznamila sem se s jednim klukem je mu 28 me 23 ,je fajn,jenže jái chci kamarádství u me bohužel nic nepřeskočilo za pár dni co sme se videly,oin je do me zamilovanej.. jenže chodit semnou ven na výlet třeba toho bude trápi když me nemuže ani polibit ne? Psal,že bude lepší se nevidat,ale já to tak nechci i když k nemu nic necitim:/ co delat? jak mu to ulehčit kro m toho že se nebudeme už vidat?
Ulehčit mu to nemůžete. Spíše byste měla jednat tak, aby jste mu nedávala mylnou naději. Možná by pomohlo mu nějakým způsobem napsat, že vztah nechcete a že můžete být kamarádi. I někdy v budoucnu, když si třeba najde holku. Pokud on ale chce víc než vztah, tak nezbývá v současné době nic jinýho, než se přestat vídat. Setkání by u něho mohlo vytvářet naději, že se ohledně vztahu něco změní.
jenže já sama nevim já ho potřebuju vídat čaTEJI abych vedela já ho videla párkrát jako on me a on už ví že chce být smenou jenže já ne...v tom je problém.. psala sem mu že to neni jeho chybal,že vztah nejak ani nechci až ř´časem,jenže on nechce být sám...je to težký...ráda bych se snim vídaLA JAKO KAMARÁDKA. jde na nem poznat,že me má fakt rád,furt se na me dívá...atd..fakt nevim co mám delat.
Kamaratstvo medzi muzom a zenou existuje len velmi obmedzene...vlastna skusenost.Podla mna sama nevies co chces,chlapca tahas za nos a nejednas s nim ferovo.Ohladom tych sanci co tu uz niekto pisal je to blbost .Podla mna ho pouzivas len tak aby to nevyzeralo ze si sama alebo potrebujes sa zbavit este niekoho tretieho?Alebo zeby nuda?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.