Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilání sms z internetu

Od: radek1980* odpovědí: 6 změna:

Dobý den,chtěl jsem se zeptat,jestli někdo neví,o nějaký stránce,která funfuje na 100% na posílání sms,do všech síti.Ne,že mi to napíše,zpráva odeslána,ale zpráva nepříjde.Vyzkoušeno poslání sms na můj telefon.Zkoušel jsem poslat sms na můj telefon,,napsalo mě to sms odeslána,a bud to nepřišlo vůbec,a nebo,někde za cca 20 minut,jako to mě je na prd..Nevíte o nějaké stránce,která funguje,na 100%.Děkuji...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Už se tu řešilo: #sms+z+internetu

doplněno 05.07.14 11:24:

Někdy a někde to funguje. Ale o ničem stoprocentním nevím a proto to nepoužívám. Jsou mnohem spolehlivější způsoby komunikace po internetu.

buss
hodnocení

0x

Je to zadarmiko, tak můžeme být rádi, že to vůůbec přijde, není garantováno. Nebo se zaregistrovat, třeba na centrumu majl ke jsou i sms.

radek1980*
hodnocení

Tak tohle,aso moc nefunguje :(,posláno po třetí. :( zpráva neodeslána...

Posilání sms z internetu

hodnocení

0x

Na můj telefon to nemůže fungovat, ptotože vlastně ze svého posíláte sms, ikdyž z netu.. Nakoukněte do své schránky. Tam to všecko je.

dwl
hodnocení

0x

Nepíšete jakého máte operátora, na jakého nejvíce posíláte, jaký máte mobil (Android, WP, bez OS) atd. To se těžko radí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]