Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si drahe boty a chtel bych se zeptat ohledne reklamace.Spicka boty se mi zacala odlepovat ale na prvni pohled to neni videt az pri blizssim prozkoumani je poznat nepatrne odlepena spicka od boty.Chtel bych vedet jestli bych v tomto pripade mel narok na uplatneni reklamace.
to taky, reklamovat boty je někdy celkem potíž. Navíc mám takový dojem že prvních 6 měsíců je záruka jiná než zbývajících 18 měsíců.
Můžou ti říct cokoliv, my jsem reklamovali dětské zimní boty po třech měsících používání, reklamaci nám neuznali, prý jsme nepřišli hned, když se závada začala objevovat, ve vašem případě to může být nepatrné odloupnutí špičky, a taky jsme byli obviněni, že jsme boty prali (nebyla to pravda), takže jsme se vlastně dozvěděli, že zimní boty nesmí do sněhu, komické
Tady máte odkaz na příslušné paragrafy:
nicméně, to bych vůbec neřešila, prostě zkuste reklamaci uplatnit a uvidíte. Některý prodejce reklamaci uzná, i když nárok nemáte, jen aby zachoval své dobré jméno; jiný naopak neuzná, i když nárok máte - a budete se soudit? (čas, náklady)
Proto radím zkusit to, za to nic nedáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.