Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení zboží-jak to udělat?

Od: ajuna* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

na internetové aukci jsem vyhrála Tablet GOCLEVER R974.

Včera mi přišel a zděsila jsem se.

Tablet je ze zadu rozlepený,pod obrazovkou má bublinu,stále se seká,padá,vypíná se a zapíná.

Nemluvě o tom,že nejde nabíjet a když už se to podaří ho nabít po několika pokusech nakonec se stejně po deseti minutách vybije.

Chtěla bych ho vrátit ve čtrnáctidenní lhůtě,ale nevím jak to udělat.jen tak ho poslat zpátky nebo jim na dobírku( opravdu nevím ta dobírka asi ne,že :) )

Můžete mi poradit?děkuji za každou odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Přečti si důkladně obchodní podmínky a pak prodejci napiš, že odstupuješ od smlouvy. On by ti měl obratem odpovědět a upřesnit všechno, co ti z OP nebude jasné. Poštovní adresa často neodpovídá té, na kterou se pak zboží vrací. Nejdůležitější redy je co nejdříve prodejce informovat o odstoupení. A na dobírku určitě ne. Tu si nikdo nevyzvedne.

doplněno 05.07.14 19:28:

Samozřejmě pokud to nebyl e-shop, ale soukromý prodejce, tak platí pravidla, která si on nastavil. Tam pak 14-tidenní lhůta neplatí, ale platí to, co je u aukce psáno, případně to, co si s ním před přihozením dohodneš.

iz*
hodnocení

0x

Na jaké aukci a kdo prodával? Jestli fyzická osoba a nedala záruku, nepůjde podle mne tablet do 14 dnů vrátit ... Začněte kontaktováním prodávajícího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]