Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda-li máte někdo zkušenosti s panem Josefem Sivákem a jeho internetovým obchodem.
Nakoupila jsem u něj a zaplatila,zboží mi sice přišlo,ale panebože jaké - tak pátá cenová skupina-objednala jsem si parní mop za skoro 1300,-Kč ( který když zapnu tak pomalu hoří ) a potom ještě nějaké drobnosti( to by mě tolik netrápilo ) celkově jsem zaplatila 1900,-Kč ( se třemi dětmi je to docela dost chtěla jsem si udělat radost a i dětem a teď je mi jedině do pláče) Nedal mi ani daňový doklad k tomu
Moje hloupost je,že jsem si přečetla recenzi na něj na internetu až bylo pozdě-jsem koza
Neznáte ho někdo?Máte podobné zkušenosti s tímto člověkem,kam se mohu obrátit,aby mi vrátil peníze,neodpovídá na emaily,telefon je neplatný ( dočetla jsem se,že je to prý i nějaký v uvozovkách tmavší občan) mám nějaké právo podat na něj oznámení i když mi sice zboží došlo,ale je k nepoužití-cenově to neodpovídá ani na čtvrtinu ceny ( to už i ti slavní vietnamci mají lepší krámy)
Předem děkuji za jakýkoliv příspěvek a znalosti
Je pravda, že Sivák je klasické cikánské příjmení. Ale to není podle mě podstatné. Recenze se mají číst před nákupem, stejně tak důkladně prostudovat obchodní podmínky. Tam by mělo být uvedeno, zda nabízí daňový doklad nebo ne. Jestli cena odpovídá kvalitě nebo ne, to je věc názoru. Pokud nemám jistotu, tak nakupuji tam, kde si zboží mohu osahat. Kvalita není skoro nikde. Proč se zboží, které se v TV shopech nabízí za 1.000,- Kč, najednou objeví ve výprodejích za skvělých 99,- Kč? To není o kvalitě, to je o tom, kde a kolik je zákazník za toto zboží ochoten zaplatit. Pan Sivák smlouvu dodržel. Ty jsi objednala a on ti poslal přesně to, co jsi objednala. Pokud se jedná o e-shop, tak máš právo do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Případně lze reklamovat, což je ovšem na delší dobu a více nervů. Ale všechno je to o komunikaci a to, jestli daný e-shop komunikuje nebo ne, je nejvhodnější zjistit dopředu.
doplněno 05.07.14 11:02:Máš v podstatě dvě možnosti. Částku odepsat jako daň za poučení pro příště nebo se zkontaktovat s těmi, kteří už určitě podali hromadnou žalobu nebo alespoň trestní oznámení. Jestli to k něčemu bude, to je ve hvězdách. Podle mě spíš ne. Podobných případů jsou tisíce a dlužník obvykle nic nemá, takže mu není co vzít. Takže z toho obvykle plyne jenom ztráta času, případně další výdaje.
doplněno 05.07.14 12:19:Cobrak - tak si to tak neber. Podobně se přece chová pořád dost "obchodníků". Bez ohledu na národnost, barvu kůže nebo já nevím co.
No v recenzích právě je,že lidé posílají zpátky zboží a požadují vrácení peněz,e-shop je nevyzvedává a balíky se válí někde v úschovnách na poštách.Peníze posílané dopředu od lidí-tito zboží nikdy neviděli a na dobírku stojí za dva prdy.
Právě tady je problém-lidé co poslali zboží zpátky nemají ani peníze a ani zboží nikdo nekomunikuje neodpovídá
Stačí si zadat do googlu "výprodej cen recenze"a máte toho plnej internet.
podvodnefirmy.cz/...
Já bych v shopu s tak blbým názvem a laciným designem nikdy nekupoval. A samozřejmě číst recenze je nutné, pokud na obchod nejsou kladné ohlasy v řádu desítek, tak nenakupovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.