Nejste přihlášen/a.
Reklamujte znovu a když vám je opět vrátí, hned je reklamujte dále. Sice boty mít nebudete, ale nakonec vám je minimálně opraví. Jinak si pamatujte, že boty se dnes už těžko reklamují a řetězce včetně Bati s tím dělají problémy. Snad je nejlepší dnes nakupovat v super hyper marketech. To je s reklamcemi klid.
Pokud chcete dosáhnout svého, tak se obraťte na soudního znalce a nechte si vypracovat posudek. Pokud bude pro vás pozitivní, tak zpět do obchodu a řeněte, že buď reklanaci uznají nyní, nebo bude soud a dáte to do médií. Soudní znalec bude pochopitelně něco stát, ale rozhoně by to neměla být tak horentní suma jako nové kopačky.
reklamovat kopačky je zbytečné.moje zkušenost několika reklamovaných kusů. po pár použití díra na palci, prý mi byly velké. utržený jazyk, prý jsem za něj moc tahal. utržený špunt u lisovek na patě, prý mám běhat po špičkách. byly to vždy kopačky 1500 až 2000, tak to vem čert. u kousků za čtyřku by mě to štvalo
Nechat udělat znalecký posudek a reklamovat s ním. Obchody často zkouší kdo se nechá a reklamace rádí zamítají jakože "běžné opotřebení" a vůbec nic nezkoumají. Aspoň ale víte kde příště nekupovat. Občas stačí posudkem jen pohrozit a pak opravdu zkoumají jestli šlo o vadu nebo ne...
Nebo nechat kvalitně opravit (švec)
Co si vyberete záleží na vás...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.