Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Užívání vitamínu E

Od: luky548569 odpovědí: 5 změna:

Můžu si dát vitamín E který mám užívat když jsem měl 2 pivka? Zapil jsem to sklenicí vody. Můžu si dát vitamín E?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Přírodní zdroje vitamínu E (tokoferol) : Margariny, paprika, kukuřice, rajčata, vejce, játra, za studena lisované oleje, obilné klíčky, ořechy, růžičková kapusta, listová zelenina, špenát, celozrnné obiloviny, luštěniny, sójové boby
Za tím vším si dáváme pivo bez problémů.
Fuj, ředit pivo vodou!
doplněno 04.07.14 17:16: Ty zdroje vit. E běžně jíme jako součást pokrmů. Nepamatuji si, že by pivo potom dělalo někdy problém nebo to někdo zakazoval,
I když třeba olej nebo rajčata samotná pivem nezapíjím...
doplněno 04.07.14 17:18: Jaký je rozdíl mezi éčkem z prášku a éčkem třeba z vajíčka?
Furt je to E!
luky548569
hodnocení

Já myslím prášek "vitamín E"

Můžeš, vitamíny pivu neuškodí ! (A naopak.)

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, patrně máte obavu smíchat alkohol a prášky. To, ale není tento případ, tak si klidně zobněte. Zdravím!

doplněno 04.07.14 17:50:

Nemáte zač. Samozřejmě, něco jiného by bylo zapíjet např. antidepresiva vodkou .

luky548569
hodnocení

Ano přesně tak. Děkuji Vám za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]