Přírodní zdroje vitamínu E (tokoferol) : Margariny, paprika, kukuřice, rajčata, vejce, játra, za studena lisované oleje, obilné klíčky, ořechy, růžičková kapusta, listová zelenina, špenát, celozrnné obiloviny, luštěniny, sójové boby Za tím vším si dáváme pivo bez problémů. Fuj, ředit pivo vodou! doplněno 04.07.14 17:16: Ty zdroje vit. E běžně jíme jako součást pokrmů. Nepamatuji si, že by pivo potom dělalo někdy problém nebo to někdo zakazoval, I když třeba olej nebo rajčata samotná pivem nezapíjím... doplněno 04.07.14 17:18: Jaký je rozdíl mezi éčkem z prášku a éčkem třeba z vajíčka? Furt je to E!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.