Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložené peníze na účtu

Od: kilob odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, pokud bych si dnes vložil na bankovní účet u České spořitely peníze, mohl bych s nimi ještě dnes něco zaplatit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Ano, peníze jsou připsané okamžitě, tak s nimi můžete během chvíle disponovat .

ujendys*
hodnocení

0x

každou korunu kterou jim dlužíte si hned z učtu strhnou

kilob
hodnocení

O to mi nejde, jim nic zaplatit nepotřebuji. Zajíma mě jestli když si tam dnes vložím peníze jestli s nimi dnes budu moct něco zaplatit.

flip

Ano - půjde to.

hodnocení

0x

Podle info na webu tam budou pripsany tentyz den. Zadani platebniho prikazu je mozne do 23:00, takze by to melo klapnout.

Zdroj:

erstepremier.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Pokud budete chtít platit z toho samého účtu, je velmi pravděpodobné, že budou k dispozici. Z dotazu to není úplně jasně dané...
Ovšem doba připsání peněz se v různých bankých liší, třeba u Raiffky mám ověřeno, že je to otázka sekund, u jiných bankovních ústavů nevím...

Není problém vyjít z pobočky a pomocí karty zjistit aktuální stav účtu, ne? ;)

doplněno 04.07.14 22:18:

@buss asi osobně, když "vložit", nikoli "převést"...

buss
hodnocení

0x

A to osobně v bance nebo přes int? Osobně je to tam v cuku letu, vkládá se to přece přímo na účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]