Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karavan nebo obytný vůz

Od: klepi® odpovědí: 4 změna:

Zdravím chci v budoucnu jezdit k moři do autokempu a řeším dilema zda si koupit karavan k autu jestli to že mám za utem karavn nezvyšuje jeho spotřebu a zase když si koupím nějaký lepší obytný vůz tak bude žrát kolem deseti litrů a když jedete 1500 km daleko tak už je to znát hodně

Váš názor?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

- auto s 1,5t karavanem bude žrát minimálně také 10l.

- mnohem hůře se jezdí s karavanem.

- musíte mít auto, které může tak velký vlek táhnout atd..

Jediné plus pro karavan je to, že ho zaparkujete v kempu a autem můžete jezdit kde chcete.

doplněno 03.07.14 10:22:

Jestli Vám stačí takto malý karavan, tak není co řešit. Oktávka to bez problémů zvládne.

hodnocení

No ten o kterém uvažuji má 750 kg hmotnost ale nevím jestli mi to utáhne oktávka

myse*
hodnocení

1x

můj názor: já bych zvolila přívěs...(spotřebu neřeším, jelikož jsem ženská :) ) výhodu vidím v tom, že ho zaparkujete v kempu a můžete autem jezdit na nákup (nejste odkázaný na obchůdek v kempu, drahý a nevybavený) na výlety do okolí. prostě nejste vázán na jedno místo, což s obytným autem moc nejde...

Navíc doma zaparkujete karavan a jezdíte svým autem, obytnák bude celý rok stát kromě 14 dnů dovolené...

rebeka*
hodnocení

0x

Jezdíme s karavanem 20 let, máme už čtvrtý. Nedáme na něj dopustit, ale je to otázka stylu dovolené. Někdo si bez hotelu nedovede dovolenou představit. Ale češi moc karavanům nefandí, hlavně němci a holanďani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]