Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci v budoucnu jezdit k moři do autokempu a řeším dilema zda si koupit karavan k autu jestli to že mám za utem karavn nezvyšuje jeho spotřebu a zase když si koupím nějaký lepší obytný vůz tak bude žrát kolem deseti litrů a když jedete 1500 km daleko tak už je to znát hodně
Váš názor?
- auto s 1,5t karavanem bude žrát minimálně také 10l.
- mnohem hůře se jezdí s karavanem.
- musíte mít auto, které může tak velký vlek táhnout atd..
Jediné plus pro karavan je to, že ho zaparkujete v kempu a autem můžete jezdit kde chcete.
doplněno 03.07.14 10:22:Jestli Vám stačí takto malý karavan, tak není co řešit. Oktávka to bez problémů zvládne.
můj názor: já bych zvolila přívěs...(spotřebu neřeším, jelikož jsem ženská ) výhodu vidím v tom, že ho zaparkujete v kempu a můžete autem jezdit na nákup (nejste odkázaný na obchůdek v kempu, drahý a nevybavený) na výlety do okolí. prostě nejste vázán na jedno místo, což s obytným autem moc nejde...
Navíc doma zaparkujete karavan a jezdíte svým autem, obytnák bude celý rok stát kromě 14 dnů dovolené...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.