Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádku kterou mám rád

Od: thomaser* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

našel jsem úžasnou kamarádku. Máme skoro všechno společného znám ji teprve 2 týdny, ale citím že tam je něco více. Ale je moc brzo, abych se zeptal na vztah. Je mi 17 a jí 15 jsem o ní o 1,5 roku starší. Zatím je na táboře posíláme si dopisy, jak za mých rodičů :) Nevím jestli i ona o mě má takový zájem jako já o ní. A jsem stydlivý se na to zeptat a když bych se zetal není to trapné? Tak mám dotaz jak to zjistit?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud si s Tebou vyměňuje dopisy, je to na dobré cestě. S nějakým klukem, ke kterému nic necítí, by si asi jen tak nepsala.

Důležité je, co je v dopisech, zda je tam zmínka, že se na tebe těší, až se vrátí, že spolu půjdete /na zmrzlinu, na colu, projet se na kole, vykoupat se.../. V tom případě o Tebe má zájem.

Na 15 leté děvče nemůžeš hned vypálit: Máš o mě zájem? Miluješ mě? Mohla by se zaleknout, třeba i stydět a začínající vztah by byl v tahu.

Zkus se jí nenápadně zeptat v dopise, zda se na Tebe taky těší apod. Neboj se, ona určitě pochopí, co máš na srdci. A pokud cítí totéž, budete mít pěkné prázdniny. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]