Nejste přihlášen/a.
Zdarec,
mám takovej menší problém, začínají prázdniny a všichni jsou úplně nadšení atd atd.. taky jsem si myslel že budu do tý doby, než jsem si uvědomil, že už asi nikdy neuvidím holku, do který jsem bezhlavě zamilovanej. Důvodem je, že končí základka a tím vlastně všechno co se za těch 9 let stalo. Já osobně jí znám už čtyři roky od tý doby co jsme se sloučili a na první pohled jsem se do ní zamiloval.. Bohužel do to teď neví a ty to má pár svých příčin a důvodů. Za 1) skoro furt měla nějaký vážnější vztahy (tím nemyslím úlety na měsíc, ale třeba půl roční vztahy apod.) a když jeden skončil, tak potom byla zhroucená a např. díky tomu za dva měsíce měla další vztah. Musím dodat, že ti kluci, se kterýma chodila byly vážně fajn kámoši a s většinou z nich se znám a nejsou to žádní kurevníci, ale doopravdy fajn kámoši. 2) je opravdu hodně citlivá a i když jsme kamarádi (dobří kamarádi) a řekl bych jí to, tak by si to mohla přebrat špatně a úplně to se mnou utnout.. Další problém je, že ven spolu vlastně vůbec nechodíme a stýkali jsme se prostě max tak ve škole a já prostě nemám sebevědomí na to ji někam pozvat, natož ji to říct z očí do očí, protože zadrhávám a v týhle situaci bych ze sebe nevymáčkl vážně slovo a byl bych za úplnýho blbce.. No a psát se mi jí to taky nechce (ikdyž si normálně píšeme), protože to není ono a neviděl bych její pravou reakci, jak by na to zareagovala.. Motám se už čtyři roky v takovém kruhu a nevím jak z něj ven a tudíž se na mě naložilo i to, že ji už možná nikdy neuvidím.. Přitom já jsem opravdu ten, který by pro ni udělal první poslední a možná kdybych ji tohle to napsal, tak by možná byla ráda a udělalo by na to na ní dojem a nebo taky ne a řekla by jsi co jsem to za sraba, že jsem jí to za ty 4 roky nedokázal říct, nevím..
Dobrý den, už to nechte být a budete mít jednou hezkou vzpomínku na školní lásku. Za tu celou dobu ta slečna asi neměla větší zájem, než o kamarádství, tak co očekáváte nyní? A Vy jste se k ničemu také dál nedostal (ani napsat jste to nestihl). Pro slečnu jste kamarád a "muže" hledá jinde. Je to pro Vás kruté, ale zase lepší, než se to dozvědět přímo od ní. Zdravím!
Dívka zřejmě střídá chlapce jak na běžícím pásu, poté se hroutí. To není děvče do nepohody. Nech to být, ta pravá láska Tě ještě čeká a můžeš si být jistý, že Tě nemine. Když za tolik let společné školy se k Tobě stále chovala jenom jako ke kamarádovi, ber ji také jako kamarádku.
Chodila jsem do šestky, můj "vyvolený" do osmičky. Možná o tom ani nevěděl, že k němu oddaně vzhlížím. Končila jsem sedmičku, on devítku. V noci jsem bulila pod peřinou, jak vydržím ještě ty 2 roky školy bez něj, když ho denně neuvidím.
Vydržela jsem to. Dneska je mi skoro 60, mému tehdejšímu idolu dokonce už přes. Občas ho potkám na ulici a už dávno se mi z toho setkání neklepou kolena.
Tak tomu nech volný průběh, uvidíš, že se seznámíš s lepší dívkou, než s takovou, která střídá vztahy každého půl roku. Hezké prázdniny. Jaga.
" Občas ho potkám na ulici a už dávno se mi z toho setkání neklepou kolena ."
Porad si ale jeste myslite, ze je na nej "neco zvlastniho" nebo je to jen dalsi clovek v davu? Zajimalo by me, jestli se clovek dokaze casem odpoutat od nekoho, pro koho mel nevyslovenou slabost nebo to porad bude ten/ta, ktery/a "mi unikl(a)".
Text pisne a jeji cesky a slovensky preklad.
Oba preklady ale prekladaji "the one that got away"jako "ten, ktery odesel", s cimz nejsem spokojeny, protoze to neni spravne. Znamena to "ten, na ktereho jsem mela zalusk na vazny/dlouhodoby/celozivotni vztah a ktery mi zmizel/odesel/ztratil se z meho zivota".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.