Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Obracím se sem s dotazem. Dnes mi přišel dopis od společnosti LIVE Telecom. Údajně od r. 2009 dlužím 77kč. Ano není to vysoká částka, ale já odjakživa používám jen dobíjecí karty a toto je snad společnost co pracuje s pevnýma linkama. Otéto společnosti jsem nikdy neslyšela, až dnes prvně. Máte prosím někdo nějakou zkušenost?
Tezko rict zda nedoslo k necemu podobnemu jako na spotrebitel.net/... .
Jinak se obratit na livetelecom.cz/... co tim myslej.
Live Telecom znám - nevím jak dnes, ale dřív jen poskytoval telekomunikační služby na O2 pevných linkách. Převáděl jsem k nám už plno čísel ke kterým byli přisátí, vždy bylo dost složité a drahé se jich zbavit - za předčasné ukončení mají pokuty. Budete si s nimi muset vyjasnit na základě čeho peníze požadují. Budou muset prokázat, že jste od nich odebírala telekomunikační služby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.