Nejste přihlášen/a.
Já vám tedy nevím,Vy jdete darovat spermie asi skrz peníze,že?
¨Já jsem tedy ženská,ale tohle bych asi neudělala ani kdybych byla chlap-nemohla bych spát a přemýšlela bych ( teda přemýšlel kolik,že mi to vlastně po světě běhá dětí za nějakou obdrženou sumu? )
Ale je to o člověku,já jsem teda z Brna,ale ještě jsem neslyšela,že by se za to platilo,ale asi to tak bude a na netu nějaké informace nejsou? Měli by být.
Ano, peníze jsou hlavním důvodem. Chodím si sice při škole na brigádu (což mám kolem 10.tis měs), ale bydlím s přítelkyní v bytě a není uplně jednoduchý dneska prostě "vyžít" a každá koruna se hodí. A na tomto darování nevidím nic špatného, nějaké rodině to pomůže a i mě to třeba lehce finančně vypomůže. To že mi bude běhat po světě x dětí, takhle to rozhodně neberu Nejsou to moje děti... Moje dítě je to co vychovám... (třeba i nevlastní). A brát za to peníze si myslím že je naprosto v pořádku - ONI si přece za to berou co vím nekřesťanské peníze, pokud někoho takto uměle oplodní... Proč by jim to tedy někdo dával zadarmo?
Nu to je taky fakt
Je pravda,že jsem tuhle v šalině četla že za darování vajíček platí v rozmezí od 12 tisíc do 24 tisíc,takže za ty spermie asi něco bude.
Tak tam normálně zavolejte a natvrdo se zeptejte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.