Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím vás, nevíte někdo, zda existuje nějaký dobrý přípravek na zalehlé uši? Budu ráda za tipy a rady.
Děkuji moc!
Zkuste několikrát polknout naprázdno, aby se vyrovnaly tlaky uvnitř a venku ucha. Prý to tak dělal průkopník potápění s Aqualungem Jacques Yves Cousteau a ve své knize Svět ticha odkazoval na zkušenosti pilotů, kterým zaléhaly uši při prudké změně výšky ve starých neklimatizovaných letadlech. Prý...
Je otázkou kvůli čemu je ucho zalehlé,já si čistila ucho a asi se mi dostal maz dovnitř a od té doby neslyším ale vůbec nic
Zkoušela jsem různé typy na netu,ale nepomohlo nic,jeden z nejhorších bylo,že si mám vyčistit ucho dětským olejíčkem,to si nedokážete představit tu hrůzu.
Takže asi jedině doktor
Taky tam budu muset
já mám právě fobii z doktorů, takže jsem chtěla najít způsob, jak si to vyléčit sama, ale asi nic nepomůže četla jsem i rady, že je dobré pomocí injekční stříkačky si tam stříknout vodu a že se ucho propláchne a vyleze maz...
Taaak to jsem zkoušela sama také,ale nepomohlo a nechápala jsem proč,protože dokorka to právě taky proplachuje a vždycky to jde.
Jinak už nevím,ale je dobré tam asi zajít už to mám od soboty a normálně přestávám mít citlivou stranu ucha
Ajuna, já nechci být válečný štváč, ale to, co popisujete, to je jednání, hmm, jak to říct? Slaboduchého tvora? Jednoduchého člověka? Asi tak. Pravděpodobně proražený bubínek, brána do vnitřního ucha, do hlavy, vy si léčíte sama? Lijete přes něho kdoví co?! A jakože sranda, neslyšíte, nemáte cit na straně ucha. Hahaha, srandy kopec?! To jakože fakt? Protože se bojíte doktorů?! No nekecej!
Já si moc uši nečistím. Když se sprchuji, tak si prstem zašťourám do ucha trochu šamponové pěny, která rozpustí ten maz a ten pak vyteče.
Máte zřejmě sluchové ústrojí nemocné.Je třeba navštívit lékaře. priznaky.vitalion.cz/... On Vás nekousne
Nezahrávejte si! Tohle neřešte sama, mohlo by to být nenapravitelné. Nejen proražený bubínek, ale i infekce ve vnitřním uchu. V hlavě. Zastavte se na ušním. Doktor koukne, foukne vám do ucha, vy zakukáte a bude to dobré. Přestaňte doktory takhle prožívat! Nejste dítě. Nebo jo?
no jo, já mám fobii z lékařů už od mala, štve mě to
ale asi mi nic jiného nezbyde...můžu jít na ORL i bez doporučení obvoďáka? a bez objednání?
Bez doporučení můžete- zda-li bez objednání to asi záleží na jednotlivém doktorovi,zde v Brně musíme objednávat
Zavolejte a zeptejte se - já volám zítra
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.