Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
prosím vás o radu - v lednu mi byl odcizen mobil a následně provolaná částka 12tisíc Kč během pár hodin.
Předala jsem případ policii, oni pachatele našli a následně ho soud shledal vinným, dostal 6 měsíců odnětí svobody s podmínkou 1,5 roku.
Samozřejmě v rozsudku bylo mi celou částku uhradit.
Jenže - v květnu mi dal 7500,- a řekl, že víc nemá a že mi to doplatí do konce června. Samozřejmě jsem s ním sepsala písemnou dohodu, kde stojí kolik mi kdy dal a do kdy doplatí zbytek, jsou tam i podepsaní svědci, které jsem si k tomu vzala.
Nastal konec června a já se mu už týden snažím dovolat, píšu sms, nereaguje, neodpovídá, ignoruje.
A já bych ty peníze vážně chtěla zpátky
Poraďte mi prosím - co mám dělat?
mě osobně překvapuje, že vám vůbec něco dal..většinou to končí tak, že se jedná o feťáky s trvalým pobytem na úřadě a ten se jen směje.
zkusil bych to z něj dostat ještě nějaký čas a pak se obrátil na soud.
Trvaly pobyt na urade nemaji jen fetaci. Napriklad ja sam jsem si ho musel zridit take kdyz jsem se kratce vratil ze zahranici. Duvod byl prosty: Nechteli me totiz nikde na zadne adrese prihlasit. Zase ale specifikum pouze pro CR. V zahranici to tak nefunguje a muzete se trvale prihlasit v podstate kde chcete. Staci uvest do formularu na prihlaseni jakoukoli adresu a uz vas tam prihlasi a nic neproveruji. Pawel Robert Rak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.