Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se říct co k ní cítím

Od: speky* odpovědí: 9 změna:

Ahoj lidi mám takovej problém je mi 15 let a jsem neuvěřitelně zamilovanej do jedné holky už od té doby co jsem jí poznal tak jsem do ní zamilovanej ale bojím se jí říct co kní cítím prosím poradte co mám dělat jsem srab :( po prázdninách to chci nějak zkusit ale jsem strašnej srab když jde o holky :( ztuhne mi krev v žilách začnu se třást potit no prostě stres jak to jinak říct jsem fakt zoufalej do žádného holky jsem fakt takhle nikdy nebyl zamilovanej a nemohu si pomoct a pořád na ní musím myslet denodeně :( děkuji za vaše rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já si myslím, že lidé naplno neříkají, co k ostatním cítí. Ani k cizímu, ani kamarádům, ani sousedům. Jen těm, kdo jsou nám opravdu blízcí. Ne tím, co k nim cítíme, ale hlavně tím, jak dlouho s nimi žijeme v těsné blízkosti. Sousedům, známým, kamarádům, které jen potkáváme nemůžeme říkat, že je máme rádi nebo že jich máme plné zuby, nemáme je rádi. Až těm, s kým jsme velice, velice blízko, o svých citech můžeme říci. ;) Takže, s vyznáním počkej ještě dost dlouho. Chovej se k dívce hezky, pozorně a mile. Nemůžeš ji o prázdninách ignorovat a s nástupem do školy to na ni vybalit. Můžeš se o prázdninách o ni zajímat, povídat si s ní, získávat ji. Ale o tom, co k ní cítíš nemluv. Dokazuj to. Ne tím, že se budeš na ni lepit, ale hezkým, přítelským, pozorným chováním.

speky*
hodnocení

Ano ona ví že k ní něco cítim teda si to teda myslím že to tuší no a většinou když se jí zeptám jestli by někam nešla tak bud řekne no hele dneska fakt nemůžu jedu do města atp... tak si pořád řikám že mě asi nechce :(

iz*

Přesně tak. Ví, co k ní cítíš a nijak nereaguje. Kdyby o tebe stála, už bys to poznal. Takže bych to nechala tak, jak to je, nic bych jí neříkala. (Mohl bys ztratit i kamarádku.)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, budu se zase opakovat - když nejde něco vyslovit, tak to jde snadněji napsat.

Váš "stav" je normální a není to jen věkem, tak uvažujte o písemné komunikaci a nemusíte hned "prásknout" všechno, ale postupně a přidávat. Zdravím!

doplněno 02.07.14 02:13:

Pokud je to slečna ve Vašem věku, tak si také moc jistá nebude. Sežeňte si na ní kontakt a napište zatím něco o tom, že jí to sluší nebo, že vypadá hezky a kamarádsky, ale muselo by se to vyzkoušet osobně, jestli je kamarádská a společenská - třeba se slečna "čapne".

speky*
hodnocení

No děkuji vyzkouším to ale moc nadějně to nevidím :(

cuca*

Také jsme meli Vaše problemy "zamlada" :)Vam

to ted přijde jako tragédie, neprekonatelna překážka,skoro každý aspoň trochu stydlivý člověk si tim prošel. Jste ve styku i o pprázdninách, nebo musite vyčkat až do začátku školního roku?Vi už divka, tedy mohla by se domnívat, ze se vam libi?Pokud netuší, zacla bych nenapadne, "nahodne" setkání, sem tam ten úsměv a pak...treba pozvánka do kina :)

ria*
hodnocení

1x

Ahoj,

nebo naplánuj s kamarády nějaký výlet, koupák, volejbal - cokoliv a zeptej se jí - nebo napiš, jestli se nechtějí i s kamarádkami přidat, v partě se pak člověk líp rozpovídá..

hodnocení

0x

Proč se jí hned vyznávat? Jestli je trochu chytrá, z nejrůznějších situací Tvé chování snadno pochopí. A pak už bude na ní, jak se zachová.

Pokud je z Tvého bydliště, užívejte si s celou partou, s ostatními, třeba výlety na kolách, koupání, večer opékání buřtů s kytarou...apod. Když si u ohně sedneš vedle ní, budeš vyhledávat její přítomnost /ale nenásilně, ne vopruzovat!/, uvidíš, že to dojde i jí, že k ní cítíš něco víc, než jen k prázdninové kamarádce. Proto není třeba hned vykřikovat. ,MILUJU TĚ!.

Jen Tě možná zklamu v jedné věci: neznám nikoho, kdo by uzavřel manželství se svou první láskou z 15 let. Víš, kolik takových nej dívek ještě potkáš? Ale přesto se nenervuj, netlač na pilu a uvidíš, pokud i ona bude mít zájem, najednou to prostě přijde. A Ty jí řekneš:Mám Tě rád. Hezké prázdniny vám oběma. Jaga.

A i kdyby z toho v budoucnu nebylo nic, budeš mít aspoň na letošní léto pěkné vzpomínky.

speky*
hodnocení

No právě že sní nejsem moc v kontaktu nebydlí zrovna blízko :/ takže se nemůžeme tak moc vídat a já si teda myslím že to nebudou pěkné vzpominky když mi dá košem :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]