Nejste přihlášen/a.
BD mi nevyučtovávalo 5let přeplatky a nedoplatky za služby spojené s bydlením,Řádně jsem platila byt,ale vzhledem k tomu,že jsem byla 5let v soudním sporu,tak můj nájem dávalo družstvo né za nájem,ale disponovalo s mým nájenmým.Soud jsem vyhrála,peníze se pravděpodobně daly zpět za nájem a taky jsem dostala vyúčtování za služby mínus 23tisíc,které mám do půl roku splatit.Jsem v PID ,ZTP a sama,nemám tolik financí,abych mohla zaplatit.Existuje nějaká možnost vymoci po družstvu penále,a promile, a tím by se mi mohl snížit dluh.Děkuji moc za přečtení a radu.
Myslím, že s penále atd. neuspějete, protože byste to musela mít napsané v rozsudku. Zřejmě jste se u soudu dožadovala po družstvu splnění určité povinnosti, nikoliv finanční částky. Pokud jste členem družstva, žádné "nájemné" nehradíte. Je částka 23 tis Kč je spočítané správně? Pak ji musíte uhradit. Nevím, oč jste se soudila, nicméně i tato částka může být reklamována (pokud máte pocit, že je nesprávná).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.