Rychle občerstvení

Od: Datum: 01.07.14 20:37 odpovědí: 6 změna: 01.07.14 23:26
Chci s kamaradem zacit podnikat v rychlem obcerstveni. Koupime pojizdne obcerstveni a budeme jezdit na ruzne akce po jizni morave.Pokud zrovna nebude akce tak budeme mit nejake stale misto.Chceme ale prodavat kvalitni suroviny od mistnich dodavatelu.Zadny parek v rohliku s horcici ci kecupem, ale hot dog s kvalitnim parkem kvalitnim pecivem a treba se slaninou syrem spesl omackou apod...cena tedy treba 30Kc.Proste ruzne varianty.apod.Co Vy na to...koupi si to nekdo?
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: betaraybill*
Datum: 01.07.14 20:40

Já určitě ne

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.07.14 20:42

to už je moc ohrané

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.07.14 20:42
avatar

hot dog z kvalitního párku, s kvalitním pečivem, slaninou, sýrem a spešl omáčkou za 30,-Kč? pak nebudete podnikat, ale budete se zabývat charitou...

já bych si to určitě koupil.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 01.07.14 20:52
avatar

U nás v městečku, kde jsem vyrůstala, jednu chvíli dělali hot-dogy s kukuřicí, rajčátkem, zelím a cibulí. O kvalitě se nedalo mluvit, ale byla to bomba. Záleží ale asi nejvíce na tom, jestli budete na místě, kde je o takové věci zájem, myslím to stálé místo. Taky mě ale hlodá, jestli chcete za 30,- kvalitní pečivo, párek, spešl omáčku a slaninu + výdělek + provozní náklady. A "blbej párek v rohlíku" za 50,- Vám nikdo nekoupí. Možná, kdybyste měli pár stovek tisíc do začátku a počkali si na zisk z "legendárního místního občerstvení, kde dělají náááramně dobrý a kvalitní hot-dog", až se to rozkřikne po okolí a po turistech, ale i tak, kdo ví. Pokud tam jednou budete a jednou ne, tak to založit na pověsti asi taktéž nepůjde.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: hop®
Datum: 01.07.14 20:57
avatar

Myslím, že dneska více lidí kouká na cenu, než na kvalitu. S tím obyčejným "sójovým" párkem v rohlíku asi budete mít větší obrat i zisk.

Osobně bych si dal někdy dva párky v rohlíku po 10,- a někdy klidně jeden dobrý a poctivý hotdog klidně za padesát. Pokud se do toho pustíte, udělejte zpočátku širší nabídku (i za cenu menšího výdělku) a zjistíte, co bude pro zákazníky v dané lokalitě atraktivnější...

doplněno 01.07.14 23:38:

@megacruiser *palec *

ANO, souhlas, pokud není viditelně napsaná cena, tak na to kašlu a jdu jinam, pokud je poblíž kam.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.07.14 23:26
avatar

Třeba teď na Oldtimer festivalu jsem si dal párek v rohlíku s hořčicí za 20 mimo jiného. Úplně v pohodě. Skvěle tam šlo na odbyt i cokoliv jiného tohoto typu. Chce to prvně tyto akce navštěvovat a dobře prohlédnout jakou nabídku a ceny má konkurence. Potom nějakou zajímavou nabídku sestavit taky. Určitě nedělat jen nějaké spešl kousky, mít nabídku aby si vybral každý - někdo chce vyzkoušet specialitu, jiný prostě jen nechce mít hlad za co nejmíň peněz. Takže klasika párek v rohlíku nesmí chybět, k tomu bohatší hotdog, možná plněný nebo i klasický bramborák, klobásy, pro vegetariány kukuřici. Myslím si, že na akcích se prodá násobně víc než někde na stálém místě, pokud to nebude opravdu super místo. Hezké fotky jídla a jasné viditelné ceny jsou základ. Bylo tam i pár lidí snad jen s párky v rohlíku, ale neměli napsané ceny a tak prodali prd, co jsem se díval, každý je obcházel obloukem.

Ohodnoceno: 4x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.