Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po operaci kyly

Od: kostraxx* odpovědí: 3 změna:

Dobry den mam 10dni po operaci a byl jsem uz na vytazeni stehu a doktorovi rikam ze mam kolem pupiku tvrdy prohmataval to rekl ze je to tuk...a ze to splaskne, ale mam to furt bouly nad pupikem a cerveny trochu a rekl bych ze je to horsi co se tyce boule nez pred operaci teda...Nemate zkusenosti po ty operacia a ani se jeste moc neohnu boli to .kolega co byl se mnou na kyle ten je pry uz uplne ok ...Bojim se abych nesel z nova pod kudlu zda doktor se nahodou nemili

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1233211
hodnocení

0x

Jsem půl roku po operaci a stále nic moc. Včera jsem byl na kontrole a doktor říkal že to může bolet i rok a poslal mě na rehabilitaci laserem.

kostraxx*
hodnocení

Fakt jo ty vado ja se tesim ze pujdu od srpna do posilky zase ze to bude ok no nevim teda a bouly mate furt jo

Po operaci kyly
kostraxx*
hodnocení

tak uz mazu na chiru mam to cele zarudle a hrozne tvrde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]