Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznal by někdo film?

Od: aaaaaa* odpovědí: 4 změna:

Už je to strašně dávno(alespoň 10 let), co jsem ten film viděla, hledala jsem ho už dlouho a nemůžu ho pořád najít. Moc si z něj nepamatuju, bylo to o koni, který závodil, byl velmi dobrý všichni ostatní nechtěli, aby vyhrál a tak mu na závod píchli nějakou injekci(nebo dali krmení?), po které měl zkolabovat, on zkolaboval(zemřel?) až po svém vítěztví na závodě...nevíte o jaký film by mohlo jít? Bude to asi nějaký starší film a ráda bych se na něj zase podívala..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím, střela mimo - jeden díl seriálu Walker, Texas Ranger s názvem Na konci duhy byl právě o tom, co píšete.

doplněno 01.07.14 18:21:

Vidíte, viděla jsem ho jednou a dodneška si to pamatuji, byl to poměrně silný příběh:) A koník přežil.

aaaaaa*
hodnocení

Jé, to je ono! A já sem si furt myslela, že to byl film :D. Díky moc :)

hodnocení

0x

Nebyl to náhodou Phar-lap?

aaaaaa*
hodnocení

ne, ten to nebyl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]