Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám nového přítele a zda se mi nějak divný..Mám 2dcerky 16leté a furt se jich ptá na kluky a na sex.je to normální?nějak mě to zaskočilo.
Kolik je Vám a kolik je příteli?
Ptám se pouze proto, že normální to moc není, kór u lidí, kteří se znají chvíli, a pokud je přítel mladý, tak to může být snaha holky zaujmout. Řeči o klucích, fajn. Řeči o sexu jsou už ale trochu přes čáru.
doplněno 08.07.14 15:51:Nezlobte se, ale řekla bych, že stárnoucímu koucourovi přišla chuť na mladý masíčko, zvlášť, pokud jsou holky pěkný a oblékají se vyzývaně. Ze šeredky v potrhaných teplácích by si nikdo na zadek nesedl... to by pak bylo ještě divnější. Doufám jen, že ho holky nijak neprovokují, nechodí doma nahé apod.
Sedněte si s holkami, jak se k nim přítel chová, když nejste doma, a jestli je toto chování neobtěžuje. Protože já bych ho měla za úchyla. A obávám se, že ani kdyby jim to nevadilo a Vy byste zařídila, aby se víc neprojeoval, do hlavy mu stejně nevidíte.
pPokud s vámi bydlí,s dcerami si promluvte,nejsou to už žádné malé holky.Řekněte jim o svých obavách a oprsklosti přítele a zeptejte se jich na jejich názor na něho.Pokud by k čemukoliv došlo,ať vám ihned dají vědět a udělejte s ním krátký proces.Chlap, který se takto projevuje,je při nejmenším podezřelý.Víte něco o jeho minulosti?Buďte opatrná a nechtějte být s "někým" jen pro to ,abyste s někým byla,nestojí to za to.Jestli se vám tím protiví , pošlete ho pryč.Chlap, který se neumí normálně chovat, není úplně v pořádku...
Dobrý den. A proč chodíte s chlapem, který se Vám osobně zdá být divný a tvrdíte o něm, že má hloupé řeči? Vy jste rodič, tak byste měla být obezřetná a nastavit pravidla. Nepíšete nic o tom, zda jste s přítelem komunikovala o tom, že si nepřejete, aby s dcerami rozebíral intimní věci, do kterých mu ostatně nic není. Nepíšete nic ani o tom, že byste komunikovala s dcerami o tom, jak to vnímají ony. Ono se nedá o někom tvrdit, že je to úchylné, když neznáme Vás ani Vašeho přítele. S dcerami byste měla komunikovat o různých věcech především Vy, jako matka. Já se nechci ani v nejmenším zastávat Vašeho přítele, ale nemůže to dělat prostě jen proto, že se snaží projevovat o dcery zájem, jako otec? Vy byste měla mít přehled o tom, kde jsou, s kým se stýkají, znát jejich názory atd. Projevujete jim dostatečnou pozornost a jevíte zájem o jejich dospívající život? V žádném případě netvrdím, že byste neměla být obezřetná a že je to v pořádku, ale třeba se přítel jen nešikovně holkám snaží nahradit zájem rodičů a snaží se komunikovat s nimi jako starší kamarád, aniž by si uvědomoval, co se hodí a co ne... Ale pokud je Vám to divné a přes hranici, udělat tomu přítrž můžete jen Vy sama. A čím dříve, tím lépe. Ale to, že se člověk nevhodně na něco ptá ještě nemusí znamenat, že je úchylný a chystá se někoho znásilnit..Když mu neřeknete přímo, že je to nevhodné a že si to nepřejete, nemusí mu to samotnému docvaknout...Poučit byste měla i své dcery. Vy musíte vědět, jaký Váš přítel je a jak se chová jinak...Vy jste zodpovědná za to, koho si vodíte domů k dcerám..Určitě je opatrnost na místě vždy. Berte toto však, prosím, jen jako jeden z mnoha názorů a pohledů na věc.
Sama víte nejlépe, že vaše rodina je to hlavní. A zázemí dětí, kde jakýkoliv nový element je pro ně zraňující, leze jim do klidu rodiny. Není to jejich přítel a proto jsou velmi citlivé a velmi ostře vnímají jakékoliv jeho projevy. A pokud je jim nepříjemný, uvažte sama, co je pro vás priorita: zda klidné zázemí pro dcery nebo váš přítel. Pokud v tom je nějaký rozpor. Pokud jste ve shodě, možná byste mohli jako mnohé jiné rodiny mít hezký společný život. Ale takové otázky jsou od něj nemístné (i dokud to jsou byť pouze slovní otázky a řečičky). Určitě také máte citlivá tykadla a svou rodinku si chráníte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.