Nejste přihlášen/a.
Odpověděla jste si sama - Přijdou mi slova na toto téma jako výmluvy a hlouposti. Kdyby se mnou chtěl být, tak je
Vy sama se popisujete jako měkká, ale měkký je na ukončení přece i on. Tak je to jeho nebo váš problém? Kdo ho chce řešit? Jen krátce, snad jsem vystihla to podstatné a svůj dojem.
Opravdu byste byla stále ta druhá.
Pokud vas miluje, odejde od ní nadobro, pokud ne, nestojí za to.
Proč je na světe tolik trojúhelníků - manžel manzelka a jeho milenka. Nevím, nejaka zvracena chlapska logika či co.
doplněno 30.06.14 22:37:Nejsou všichni stejní, to bychom jim krivdili, jen někteří si myslí, ze mohou mít víc jak jednu najednou.
Jinak metál prebiram, pro sebe a pro manžela
Zdravím, Nicoll..Podle toho, co píšete, neví ten dotyčný co chce..Hraje to na obě strany. Na Vás je, jestli mu to "zbaštíte", nebo ne. Já bych o takového nestála, ale záleží na Vás, jestli chcete hrát druhé housle, nebo si najít někoho, kdo Vás bude ctít, respektovat a mít opravdu rád..Přeji Vám, abyste takového našla. Podle Vaše příspěvku tento pán takový není..Ale samozřejmě, Vy ho znáte, narozdíl od nás..
Jistě jste to již při debatách probírali. Záleží, jak hluboce, nebo jen tak okrajově, v náznacích? On by s Vámi chtěl být a Vy jste také přesvědčená, že by to byl partner, se kterým by jste chtěla zestárnout. Jen ta třetí osoba, co s ní. Partner ji nemůže říci, aby se odstěhovala, protože nemá kam. Ale má, třeba si najít podnájem. Otázka je, jestli chodí do práce, má nějaký příjem, utáhne samostatné bydlení? Spolužák se vrátil z ciziny. On tam pracoval? Pomohl si trochu finančně? Víte kam asi mířím. Je dotyčná slečna schopná odejít sama? Vypadá to, že je u Vašeho přítele z nutnosti, ale není tam třeba vypočítavost? To nevíme. Další otázka je, pokud by eventuelně slečna odešla, Vy by jste měla svoje bydlení a on si nechal také svoje, nebo by jste se sestěhovali? Pak by ale byl jeden byt volný a slečna by tam vlastně mohla zůstat bydlet. Samozřejmě by jste jí to pronajímali. Takže, když jste řekla, že ve trojce nebudete žít, tak přítele postavte před hotovou věc. Řekněte mu, že ho máte ráda, roky utíkají, a chcete žít s ním, pod jednou střechou, že chcete, aby jste se sestěhovali. Uvidíte, jak zareaguje. Jak to zařídí, jak to bude dál, jaké kroky podnikne. Vypadá to, že žádný z vás nechce vzít sekyru a rozetnout to. Jak píšete, jste měkcí a nechcete být ani jeden ten tvrdší, razantnější. Chcete to nějak nechat vyšumět, že se to vyřeší samo, ale už se to táhne moc dlouho a jste z toho unavená. Nejlepší by bylo, kdyby si dotyčná sbalila svých pár švestek a odešla za novým životem. Asi jsem Vám moc nepomohla, ono ani nejde. Jenom jsem trochu vše shrnula a nastavila pár otázek. Je pravda, že v životě nikdy nevíte, co bude dál, jaké dopady bude mít dnešní Vaše rozhodnutí v budoucnu. To nevíme ale nikdo.
doplněno 30.06.14 22:30:Jak píšete výše, mě by totálně urazil, kdyby mě napsal, ok, až budu sám, tak se Ti ozvu.
doplněno 30.06.14 22:34:No, vypadá to podle Vašeho příspěvku ve 22.28, / než jsem to sesmolila /, že jste již změnila názor. Že už máte jasno. Tak se s tím bez ztráty kytičky dobře vyrovnejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.