Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zoufalství,beznaděj mě dohnala napsat tady?Snad poradíte.Jsem svobodná matka,bez alimentů.S expřítelem (není otcem mého dítěte) jsme chtěli začít stavět dům,bohužel to nevyšlo,koupili jsme pozemek,unáhleně,nyní je neprodejný,protože jsou problém inženýrské sítě,které jsou daleko,přes hl.cestu,tudíž mnoho nákladu na zřízení (400 tis.kč).Úvěr,který jsme si vzali na tento pozemek (300tis.) bohužel splácím jen já (3tis/měs.)a to na více než 11let,expřítel se distancoval.Rok se ho snažím bezúspěšně prodat,bez navýšení,jen abych se zbavila splátek.Pracuji od rána do večera,abysme nějak přežívali,nemám téměř čas na svého malého syna,na nic a to mě dobijí ještě víc.V podstatě jsem si to vše zavinila sama,vím,za blbost se platí,ale bohužel platí i můj syn.Nemůžu najít řešení,nevím jak dál,ale jedenáct let to splácet v tomto tempu nezvládnu.Můžete mi prosím poradit,děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.