Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy-REKLAMACE-PORAĎTE

Od: ajuna* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

jak už jsem zde jednou psala zakoupila jsem na aukčním portálu Tablet.

Ten mi došel a je absolutně k nepoužití-je ze zadu rozlepeny,přehřívá se,pod obrazovkou je bublina nejde nabít a když se to povede nevydrží ani deset minut a zase se vypne.To,že se somovolně vypíná a zapíná ani nemluvě.

Obchod nabízí 14 denní možnost vrácení zboží,volala jsem tam a pán mi řekl,že mám poslat zpět a i s papírem o odstoupení smlouvy z toho a toho důvodu ažádostí o navrácení peněz.

Prosím někoho kdo by mi poradil jak to vše sesmolit dohromady :) jsem tupan a nevím jak a co vše tam napsat,aby to mělo hlavu a patu

Moc děkuji

AjunaPO

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x
Normalne bych napsal že využíváte svého práva a odstupujete od smlouvy a žádáte vrácení peněz. Peníze ať zašle na c.u. xxxx/xxxx.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]