Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho pocka muj dopis

Od: kredenc odpovědí: 3 změna:

Ma mi prijit doporuceny dopis od soudu jako svedek tam mam jit.Jenze dnes jedu pryc a vratim se az v patek.Jak dlouho by mi ten dopis vydrzel na poste az do pondeli?A stejne kdyz by to prislo do patku tak soud by byl az tak nejdriv v pondeli ne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

Doporučená zásilka
Zkrácení lhůty pro vyzvednutí poštovní zásilky
Na poště je zásilka standardně uložena 15 dní. Odesílatel však může požádat o zkrácení buď na 3 dny, nebo 10 na dní.
Prodloužení lhůty pro vyzvednutí poštovní zásilky
Na poště je zásilka standardně uložena 15 dní. Tato doplňková služba umožňuje, aby si odesílatel lhůtu pro vyzvednutí zásilky prodloužil na jeden měsíc. Prodloužit si lhůtu pro vyzvednutí zásilky může také adresát, ale jen v případě, že toto odesílatel předem nevyloučil.
Takže určitě nic nezmeškáš.

katerina*
hodnocení

0x

posílají to s dostatečným předstihem, takže odjet klidně můžete na týden. Na poště to uschovávají minimálně týden až 14dní.

lidka*
hodnocení

0x

Žádný strach, pokud mám zkušenost, tak "pozvánky" na soudní jednání posílá soud asi 14 dní předem. A i když budete mimo bydliště, v pátek byste měl mít ve schránce oznámení o uložení zásilky. A možná má pošta otevřeno i v sobotu. A můžete si dopis vyzvednout v pondělí brzy ráno a uvidíte co a jak. *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]