Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůže se do mě dostat

Od: lucka321* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den,

s přítelem máme takový problém ohledně pohlavního styku. Už to bude skoro rok, co se známe. Takže chci dodat, že se před sebou vůbec nestydíme. Jenže ať už se snažíme v jakékoliv poloze prostě to nejde. Takových pokusů už bylo mnoho a ano oba dva jsme byli dostatečně vzrušení, ale prostě nic. Taky bych měla dodat, že jsem ještě panna. Ať už směřujeme oba jakoliv prostě to nejde, a když už tak to strašně bolí a dál to nejde. Přemýšlíme o koupi lubrikančního gelu, ale i tak? Takže nevíte v čem by mohl být problém? Je to mnou? Chci říct, že jsem taková drobná a přítel zase naopak... nebo já už opravdu nevím.. Neznáte nějakoku dobrou polohu?

Děkuji!

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

. Přemýšlíme o koupi lubrikančního gelu, ale i tak? A proč už ho nemáte, a co prstíky? U gynekoložky OK?

lucka321*
hodnocení

prstíky v pohodě bez bolesti. Proč ho nemáme? Protože jsme se stále pokoušeli dostat normálně a taky to neni otázka 10,- Kč. Ano, vše v pořádku.

Lubrikant seženeš za pár desítek korun,zase tak drahé to není,nepřeháněj :)

lucka321*
04.08.14 21:33
hodnocení

ok :-D

hodnocení

0x

Dobrá poloha (v tomto případě a pro jiné i kdykoliv jindy :)) je ta, kdy si Vy sama určujete, jak moc "hluboko" půjdete (tzn. Vy nahoře). Jen Vy sama cítíte, kdy to bolí a kdy to bolí tak, že to dál nejde, a kdy to bolí tak, že to ještě jste schopna snést a člověk je také mnohdy schopen snést větší bolest, když si ji "způsobí sám". Bolest by ale měla v průběhu styku ustoupit, zas moc se nepřemáhejte, ať se Vám to nezhnusí, to by byla napoprvé škoda. Lubrikační gel určitě vyzkoušejte. Pokud toto selže, zkusila bych návštěvu gynekologa, třeba je to anatomický problém.

lucka321*
hodnocení

I tuto polohu jsme zkoušeli, ale i tak nic. O anatomický problém se nejedná.

hujer123*

Nejsem sice profesionál, ale jen zanícený amatér. Ale pro tyto případy prvního styku se doporučovala poloha, kdy partnerka leží zadečkem na okraji lůžka, roztažené nohy má z lůžka spuštěné na zem a partner mezi jejíma nohama, buď v pokleku, nebo jak to anatomické poměry dovolí do partberky pronikne. Vám, jako partnerce bych možná doporučil panáčka nebo dva něčeho ostřejšího na uvolnění, partnerovi raději ne. Pokud píšete, že jste oba vzrušení, znamená to, že jste dostatečně zvlhlá? Co dosáhnout většího zvlhčení orálně?

Hlavně to berte jako zábavu, mělo by k tomu dojít spontáně po delší předehře spíše mimoděk, než jako povinnost. Hlavně nehledejte chybu v sobě ani v partnerovi, strach ze selhání moc nepomůže.

lucka321*
hodnocení

nejde to ani s gelem.. ani ty polohy..

eulalie*

Jste-li ještě panna - tak na vině může být hodně silná panenská blána, anebo tzv. vaginismus. Něco si o tom na internetu přečtěte, vaginismus může mít i psychický původ, u panny celkem pochopitelný. Vše se dá zvládnout, když se chce.

lucka321*
hodnocení

Děkuji za odpověď! Však našla jsem rady typu, nechat si chirurgicky odstranit panenskou blánu, že to přirozenou cestou nějak nejde :(

doplněno 14.08.14 23:53:

- na tu silnou panenskou blánu a vaginismem určitě netrpím, jelikož se můj partner v pohodě do mě dostame prsty..

eulalie*

No ale něčím to být musí, že. A co partner? Jaký je to milenec? Má už zkušenosti? Nebude chyba taky na jeho straně? S "měkkým nářadím" se špatně dělá. Když nic nepomáhá, tak na chvíli odložte tu urputnou snahu přijít o panenství. Možná, když tak nebudete tlačit na pilu a pořád to zkoušet, tak to jednou vyjde.

lucka321*
hodnocení

Právě, že taky nemá.. a zase tak netlačíme, jen bysme prostě oba chtěli.

Prst neni penis. Opravdu muze jit i tak o vaginismus, nic jineho tu podle diskuze nedava smysl. Zkuste jit za sexuologem, ten Vam snad pomuze.

lucka321*
hodnocení

s přítelem jsme spolu už skorem rok. A opravdu se před ním nějak nestydím nebo něco. Za sexuologem se, ale nevydám, protože na to se necítím ani moc věkově. Ale za gynekologem určitě. Spíš si myslím, jestli se nejedná o silnou panenskou blánu, ale kdyby tomu bylo tak, tak nechci jít na prostřihnutí... Jinak Vám děkuji za odpověď.

skokycz*

Možná odpovím blbě, ale zkus robertka a za pomoci partnera se s ním odpanit.. Partner pak může celou "práci" dodělat... :)

ja1
hodnocení

0x

Kdo nemaže, nejede!

hodnocení

0x

Panenská blána může být někdy velmi tuhá a pak to prostě nejde. Lubrikační krém Vám v takovém případě moc nepomůže. Zbytečně se netrapte a navštivte gynekologa, ten drobným chyrurgickým zákrokem dokáže pomoct.

lucka321*
hodnocení

Děkuji za odpověď :)

kdjdnd
Nema pritel treba moc "velke naradi"? Zkuste to mensim robertkem nez ma vybavu tvuj milej...
lucka321*
19.08.14 22:00

průměrné.

lucka321*
hodnocení

Byla jsem u gynekologa a vše v pořádku. Partner se do mě dostal na kousek, ale krvácím.

cuca*
hodnocení

0x

Nestresujte se tim, casem se to preci povest musí, zkuste holt na chvilku vydržet i nejakou bolest, prijemne to nebude, ale pak uz to bude fajn. Radím , zkusit "prorazit"

Sverila jste se na gynekologii presne s tim, proc tam jdete?

doplněno 31.08.14 13:09:

Já vím, meli jsme kdysi stejny problém, nakonec se to fakt musí povest.

Zkuste si od toho urputneho zkoušení dát pauzu...zatím klidne pouzivejte klasicke ruční metody a casem to přijde.

lucka321*
hodnocení

ano svěřila, teda je to opravdu úkrutná bolest ale :O

fan

Ahoj, měla jsem obdobný problém. Jsme spolu delší dobu, než vy. Takové ty "zaručené" rady jako alkohol a lubrikační gel těžce mimo mísu (gel byl hned od začátku, alkohol mě buď uspí nebo naopak mi způsobí úzkostil, takže je to ještě horší...), sexuoložka mi předepsala cca 3 léky na uklidnění před stykem - taky nic. Nakonec pomohla sada dilatátorů a znecitlivějící gel z lékárny (Emla). Netrap se, ten gel, teda mast, ti pomůže. Když jsem viděla pak to boží nadělení, byla jsem ráda, že jsem už krom nepříjemného pocitu a divného pocitu (ne bolesti) nic jiného necítila. Akorát cenově to všechno bylo dost drahé (dohromady cca 2000) - ale zabralo. Dilatátory se používají na rozcvičování při vaginismu, ale mně to hodně pomohlo i tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]