Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když žena řekně muži moje druhá první láska

Od: kangaroo* odpovědí: 6 změna:

Jak byste si vyložili větu - moje druhá první láska

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

5x

První láska bývá ta nejhezčí. A jestliže tě přirovnává k ní, tak co můžeš chtít víc?

repkin*

Souhlas, bylo to myšleno, jako že poprvé byla zamilovaná (bylo to krásné blablabla) a nyní to co bylo mezi tím než poznala Vás bylo jen dobré, zatím co Vy jste stejně dobrý, jako byla ta první skutečná láska. Tzn. že je stejně zamilovaná, jako kdyby to bylo poprvé. To se mi zdá fajn. *pivo*

hodnocení

2x

Asi to myslím špatně,ale myslím,že jsi zkrátka ta druhá její největší životní láska.*nevi*Blbost...

doplněno 07.09.14 18:34:

Jj,je to ono...To je dobré,ne?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, bral bych to značně pozitivně a více bych nepátral - lepší to nezkoumat. Zdravím!

doplněno 07.09.14 18:26:

mikihans - dovolím si nesouhlasit - na první (opravdovou) lásku se snad nedá vzpomínat negativně.

doplněno 07.09.14 18:29:

Snad ještě - není důležité být první, ale stát se, být a zůstat pro tu ženu jedničkou.

hodnocení

0x

Třeba že na tu úplně první nerada vzpomíná, tak bude brát vás jako první lásku, ikdyž vlastně první nejste.

kangaroo*
hodnocení

Díky za podobné vysvětlení a názory :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]