Nejste přihlášen/a.
Nedokážu se rozhodnout, čemu se v životě věnovat. Nevím ani co mě baví. Věnuji se grafice a webdesignu. Už pár lidí a potenciálních klientů, zaujaly mé reference, takže si myslím, že tak špatné to nebude. Zároveň mě ale baví sport, kterému se chci věnovat a ve kterém mám velké cíle. Bohužel sport kterému se věnuji, mě živit asi nedokáže (možná časem jako drobný přivýdělek). Zároveň mě ale láká tvorba, natáčení a střih videa. Aby toho nakonec nebylo málo, tak jelikož mám rád hudbu, tak bych rád i tvořil hudbu. A teď co z toho je to pravé a čemu se naplno věnovat?
Navíc ani nevím, jestli něco z toho, co jsem uvedl, je to co by mě na 100% bavilo/baví a jestli je to to pravé, nebo je to nakonec něco úplně jiného. Jestli je to to, co by mě nakonec nějak naplňovalo.
Často to u mě nakonec dopadá tak, že nedělám nakonec vůbec nic a přemýšlím nad tím čamu se věnovat a co mě baví. Jakoby se nedokážu najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.