Nejste přihlášen/a.
Ahoj Vztah dvou lidí je otázkou kompromisů a vzájemné tolerance,jinak zanikne ! Ty chceš jet na 3 dny někam ve dvou..To přece není problém? Najdi nějakou pěknou lokalitu a oznam mu,kdy tam spolu jedete.A na oplátku pojedeš Ty s ním na koncert Kabátů,který trvá co já vím dvě hodinky? Oba budete spokojeni,nevidím v tom háček
Tak mu oznam, ze si to tam jeste o 2 dny protahnete. treba kousek vedle, uz bez tech kamosu jeho.
Ahoj. Nenechte se nutit do toho, do čeho se Vám nechce. Příteli to vysvětlete docela jednoduše. Např.: Nepojedu. Jako jediná holka bych se mezi vámi necítila dobře a neužila bych si to. Já si najdu svůj program. Ty si to užij a doufám, že si uděláme čas potom jen sami pro sebe...
Jestli vám na sobě záleží, určitě na řešení přijdete. Ale musíte ho hledat spolu. Dopřejte jeden druhému svůj vlastní prostor ve vztahu a naučte se být k sobě vstřícní a tolerantví. To je hodně důležité a stejně tak i komunikace. Jen se nenechte druhým do ničeho nutit, ani tlačit. To by Vás šťastnou ve vztahu nikdy nedělalo.
Aha, takže přítel na koncert s kamarády (plus doprava, jídlo a pití) prachy má, ale na dva dny s Vámi ne? Tož to bych ho poslala do háje. Ty dva dny snad nemusíte strávit v prezidentském apartmá hotelu Hilton, ne? Dva dny v penzionu na moc peněz nevyjdou, je to tak nastejno s těmi Kabáty, a dva dny třeba pod stanem stojí pár korun.
Spíš hledá výmluvy, proč se mu nechce. A když je mu líto pár stovek navíc za dva dny s Vámi, tak sorry, ale to asi nebude velká láska. Rozhodněte se podle sebe.
doplněno 29.06.14 20:51:Jak jsem řekla, chlap, co si neumí najít dva tři dny jen pro mě, má milion výmluv a raději jede někam s kamarády, pro mě není milující přítel, se kterým chci strávit delší čas.
Ale jak s tím naložíte, to už je Vaše věc. A protože si nerada nechám s...t na hlavu, na ty jeho Kabáty bych nejela ani omylem, pokud se mi nechce, naopak bych vyrazila s kamarádkou nebo mámou na pár dní pod ten stan nebo do nějakého penzionu. Aby taky chapec viděl, že nehodlám sedět doma na zadku a nábožně čekat, až si na mě najde čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.