Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex s o 15 let starší

Od: rtes odpovědí: 9 změna:
Mam takový problem. Zítra se svojí přítelkyní bude naše poprvé... Mam takový zvláštní pocit.. Mě je 20 a jí 35.. Obavam se že nebudu stačit.
Máte s tim někdo zkušenost?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

5x

Vrele doporucuji. Pokud te ma rada, tak si rekne co se ji libi. Zeny jsou nejvice pri chuti kolem 35 roku a muzi kolem 20. Takze smele do toho ;).

hodnocení

4x

Co se týká výkonosti, muž je na vrcholu sexuální výkonosti kolem 18. roku, což jsi skoro ty. Žena kolem 35. roku. Takže já bych se nebál. Naopak to může být úžasné.

cuca*
hodnocení

1x

Proč vy chlapi pořád resite nějakou výkonnost nebo obavy ze selhání. Každý

to spolu dělal poprvé a každý potřebuje čas se sladit.

Takže to Neřeš a uzivej.

zwiki*
hodnocení

0x

Po vojně i v životě jsem měl o 20 let starší a bylo to fajne. Buď bez starostí.:)

jmhad*
hodnocení

0x

Hlavně na to nemysli,nebo budeš hned hotovej. Ale ona je v 35 dostatečně zkušená,aby vše udělala sama podle svého.

dzordz*
hodnocení

0x

Ona nejspíš počítá se vším možným i nemožným, takže no stress.

meat*
hodnocení

0x

mě je 23 a manželce 34 a nevidím problém, první společný sex byl luxus a stále je...

buss
hodnocení

0x

Když se bojíš, tak to asi špatě dopadne, máš si říkat jsem king!

lotus*
hodnocení

0x

V klidu. Bude to fajn - nebo už bylo?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]