Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se připravit na své poprvé?

Od: yss2 odpovědí: 9 změna:

Jak se připravit na své poprvé aby bylo kouzelné?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Na to očkování pozor. Rozhodně by bylo dobré si o něm napřed zjistit co nejvíce informací a pak teprve se rozhodnout. Já bych je nedoporučovala, ale je to každého věc. Hlavně si sežeňte dostatek informací!

hodnocení

2x

Nečekat, že to bude napoprvé kouzelné.

cuca*
hodnocení

2x

Aby to bylo kouzelne?

Melo by to přijít samo, zadne velke plány, oba to musí chtít. Prostě nic

neuspechat, az se dostaví neprekonatelny chtíč :)

Nepises kolik je ti let, pokud nemáte "kde" tak se to planovat dopředu musí. Nespolehej na partnera, nakup kondomy a bez něj ani ránu, never na fámy, ze napoprve neotehotnis, ze ho vytáhne včas atd...Pokud se ti chce malinko nnám svou situaci pribliz

Ps: to ,že to napoprve není nic moc je sice pravda, ale ne pravidlo a nenech se těmi řečmi znechutit :)

njek
hodnocení

0x

To je právě ten problém. Proč máte potřebu se připravovat. První sex nestojí stejně za nic, takže stejně přijde stres, trapnost a zklamání z očekávání. Zásadní je ale ochrana před otěhotněním. Pokud jste děvče, doporučuji před jakýmkoliv kontaktem s mužským penisem se nechat očkovat na HPV.

hodnocení

0x

Na to se nepřipravuje,to má přijít samo...Je to příroda...A kouzelné to nebude ani náhodou,na to si budeš muset počkat později...To poprvé není o ničem.Ano,vlastně je,o lásce,pokud myslíš milování s milovaným chlapcem.Ne jen tak...

zwiki*
hodnocení

0x

Hlavně ,aby to nebylo 8 vteřin a dost :)

instalater*
hodnocení

0x

Aby to bylo kouzelné? Zkuste to se žabákem. Třeba z něho potom bude princ. :)

Čim víc se na to budete chystat a připravovat se , tak tim víc z toho budete zklamaná.

není patrno jestli to píše kluk nebo holka , ale předpokládám , že kluka by takové otázky nenapadly.

hodnocení

0x
To prijde samo, bud sva. Koukni na nake to Pcko at vis o co presne go a treba c a jak poloha... Neni to nic extra tezkeho.

jirkak*
hodnocení

0x

Poprvé je to fakt šílený, hlavně ve střízlivém stavu, tak jako jsem to zažil já. Nic jsme neplánovali a přišlo na to nějak samo, ale bylo to opravdu divné. V hlavě sem měl miliony myšlenek, nikdy jsem nic takového nezažil, ani udělat jsem se nemohl. Bylo to velmi krátký, bez orgasmu. Prostě bez prožitku, ale nikdy na to nezapomenu. Dnes se tomu zasměju :D Hodně dobrá zkušenost, teď je to uplně o nečem jiném. Takže plánovat, aby bylo něco kouzelné si myslím není podstatný :) Pokud máš dobrou fantazii, tak třeba jo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]