Nejste přihlášen/a.
Aby to bylo kouzelne?
Melo by to přijít samo, zadne velke plány, oba to musí chtít. Prostě nic
neuspechat, az se dostaví neprekonatelny chtíč
Nepises kolik je ti let, pokud nemáte "kde" tak se to planovat dopředu musí. Nespolehej na partnera, nakup kondomy a bez něj ani ránu, never na fámy, ze napoprve neotehotnis, ze ho vytáhne včas atd...Pokud se ti chce malinko nnám svou situaci pribliz
Ps: to ,že to napoprve není nic moc je sice pravda, ale ne pravidlo a nenech se těmi řečmi znechutit
Na to se nepřipravuje,to má přijít samo...Je to příroda...A kouzelné to nebude ani náhodou,na to si budeš muset počkat později...To poprvé není o ničem.Ano,vlastně je,o lásce,pokud myslíš milování s milovaným chlapcem.Ne jen tak...
Poprvé je to fakt šílený, hlavně ve střízlivém stavu, tak jako jsem to zažil já. Nic jsme neplánovali a přišlo na to nějak samo, ale bylo to opravdu divné. V hlavě sem měl miliony myšlenek, nikdy jsem nic takového nezažil, ani udělat jsem se nemohl. Bylo to velmi krátký, bez orgasmu. Prostě bez prožitku, ale nikdy na to nezapomenu. Dnes se tomu zasměju :D Hodně dobrá zkušenost, teď je to uplně o nečem jiném. Takže plánovat, aby bylo něco kouzelné si myslím není podstatný Pokud máš dobrou fantazii, tak třeba jo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.