Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju holku se kterou sem se rozesel

Od: jirkao odpovědí: 11 změna:

Ahoj lidi jak už vám napovída název tak ano nedávno sem se rozešel s jednou slečnou jenže jsem zjistil že ji pořád miluji ,ale nevím jestli mi odpustí protože jsem ji pěkně nehezky nazval nemůžu spát pořád na ní myslím. Předem děkuji za odpovědi a doufám že mi odepíšete co nejrychleji :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z Vašich dotazů je vidět, jak jste nezralý. Nejdříve si sám ujasněte, co vlastně chcete a nechte děvče žít v klidu. Bohužel, nejvíce člověka trápí nakonec to, co si zaviní sám. Viz Vaše jiné vlákno:

poradte.cz/...

doplněno 08.07.14 10:32:

Celkem hodně se do toho zaplétáte. Píšete, že jste se s ní rozešel Vy, nepěkně ji nazval...V doplnění píšete, že se s Vámi rozešla ona...No, asi věděla proč...Neberte to ve zlém, ale zamyslete se sám nad svým vlastím chováním. Neomlouvejte své chyby, poučte se z nich. Až budete mít sám v sobě jasno, o této věci musíte komunikovat s ní. A vyslechnout si především její názor na Vás a Vaše chování..

jirkao
hodnocení

To co sem napsal jiné vlákno to není o mně víte :D

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 08. 07. 2014 10:06:14
A tohle taky ne?
poradte.cz/...

kutululu
hodnocení

0x

No určitě taky zálěží na tom, z jakého důvodu ses s holčinou rozešel? Teda jestli to neni tajný ;)

jirkao
hodnocení

Ona se se mnou rozešla janom kvůli tomu že sem ji 3 dny nenapsal ani neozval byl sem na fotbalovém soustředení ale ona mi nevěří dokonce mám i svědky ale stejně nevěři :/

kutululu

Důvěra je jedna z dost důležitých věcí ve vztahu, pokud si nedůvěřujete, což jak vidíš, ona ti tedy očividně nevěří, vztah většinou nemá cenu a dřív nebo později se s nějvětší pravděpodobností rozejdete. Opravdu je to těžké takhle soudit ostatní, když neznám tebe ani tvoji přítelkyni, ale pokud o tu dívku stojíš, určitě si s ní ještě o tom promluv. Mluvením se vyřeší spousta věcí. Hlavně si nevymýšlej a nehraj na frajírka ;)

jirkao
hodnocení

Jo rád bych ale 1. chodí na jinou školu

2. odstranila si mě ze skypu

kutululu

Teď nechápu, to si jako měl na ní jenom skype nebo co? V dnešní době na ní nemáš telefon nebo facebook?

jirkao
hodnocení

Bydlím ve stejné obci víte :/ Telefon na ní nemám a facebook nemá taky :/

ladinpraha*

Bydlí přes ulici, ale já na ni nemám žádné spojení, abych se jí mohl omluvit a vysvětlit jí to ...

Zkus si představit, že jde taky zaklepat nebo zazvonit u dveří nebo vrátek a druhého člověka oslovit přímo.

kutululu

Tak alespoň víš, kde bydlí, tak se pro ní stav, třeba s kytičkou ;)

cuca*
hodnocení

0x

Teda diky našim syslum, kteri maji prehled :), vidim, ze v tom máš nejaky bordel.

Rozmysli si co chceš a pak jednej.

Jestli chceš tu bývalou, nebo líbat novou.Obě

asi mít nebudeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]